Παπαευαγγέλου & Παγώνη επιβεβαιώνουν παρενέργειες για μπολιασμένα παιδιά .Καμία ασφάλεια!(Video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 22, 2021

Παπαευαγγέλου & Παγώνη επιβεβαιώνουν παρενέργειες για μπολιασμένα παιδιά .Καμία ασφάλεια!(Video)


Tο Ηχητικό αυτό είναι κατι που δεν θα ηθελε να παίζει το Πρωθυπουργικό Γραφείο του Μητσοτάκη…Για να μην το κατεβάσουν τα πειθήνια όργανα του το ανεβάζουμε απο δικο μας server για να το ακούσουν οι πολίτες που ψάχνουν ερευνούν και θέλουν να προστατευτούν..

Τα Ψέματα ΚΟΥΛΗ και ολόκληρης της Ιατροπολιτικής Χούντας καταρρέουν…για προστασία του δηθεν εμβολίου…Ακούστε την Προέδρο Επιτροπής Εμβολιασμών κ Παπαευαγγέλου..Δεν μπορεί να το κρύψει…ακούστε τον Τηλε-Γιατρο κ Βατόπουλο που ομολογεί οτι δεν υπάρχει ασφάλεια εμβολιαστική!!

Κι ομως σπρώχνουν τα ΠΑΙΔΙΑ σας και του ΓΟΝΕΙΣ να τα ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΤΕ η να τα καταστήσετε ανάπηρα με παρενέργειες και αρρώστιες!!!

Ακούστε την Παγώνη για εμβολιασμένους στα Νοσοκομεία μέχρι και ΠΑΙΔΙΑ…Μας τα λένε και οι Μαριονέτες του Μητσοτάκη..Τι άλλο θέλει ο πολίτης για να γλυτώσει τη σκλαβοποίηση?

Αν μετα απο αυτά που ακούσατε σε Δημόσιες τοποθετήσεις της “Ομάδας Μητσοτάκη” θέλετε να τρυπήσετε τα παιδιά σας … Τρέξτε για το μπόλι ..εξασφαλισμένες παρενέργειες και Μείωση του Προσδόκιμου ζωής…

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ VIDEO…ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες