ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Οκτωβρίου 19, 2021

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Έχω λάθος Αντώνη Σαμαρά;


Εμμένει στην αυτοδυναμία ο Αντώνης Σαμαράς | ΣΚΑΪ


Ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα “Τα Νέα” είπε μεταξύ άλλων πολλών και σημαντικών:

«Στις εκλογές του 2019 το εκλογικό σώμα έδωσε αυτοδυναμία στη ΝΔ, εκφράζοντας την αντίθεσή του μεταξύ άλλων στην πολιτική ΣΥΡΙΖΑ στο μεταναστευτικό, την εγκληματικότητα και τις Πρέσπες. Ταυτόχρονα έδωσε καθαρή εντολή στη ΝΔ για εκκαθάριση των σκευωριών του ΣΥΡΙΖΑ και για να αποκατασταθεί η ανταγωνιστικότητα, η ανάπτυξη και η μεσαία τάξη. Όποιος θέλει να υπηρετήσει αυτές τις θέσεις για τις οποίες έλαβε αυτοδυναμία η ΝΔ είναι ευπρόσδεκτος. Αυτό σημαίνει “διεύρυνση”. Αλλά όταν επιλέγονται άτομα με αντίθετες θέσεις, αυτό δεν λέγεται “διεύρυνση”, λέγεται “μετατόπιση”. Ξέρετε, με το να μετακινηθούμε σε θέσεις “Ποταμιού”, δεν κατακτάμε το πολιτικό κέντρο. Είναι άλλο πράγμα να απευθύνεσαι σε πολίτες άλλων παρατάξεων και εντελώς άλλο να εκφράζεις άλλες παρατάξεις. Σε μια πλουραλιστική δημοκρατία οφείλουν να εκφράζονται όλες οι παρατάξεις αυτόνομα. Το σημαντικότερο όμως είναι το εξής ερώτημα: με τη σύγχρονη Δεξιά – Κεντροδεξιά, τι θα γίνει; Ή στο όνομα της διεύρυνσης θα θεωρείται ότι μπήκε στη γωνία η μεγαλύτερη παράταξη της χώρας; Κατανοώ την άποψη περί διεύρυνσης, αλλά η προϋπόθεση μιας διεύρυνσης είναι να έχεις τη βάσης σου. Αλλιώς κινδυνεύεις να απομακρύνεις περισσότερους απ΄ όσους προσελκύεις»!

Τα παραπάνω ήταν ξεκάθαρα μηνύματα του Αντώνη Σαμαρά προς τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη!

Ξεκάθαρες κουβέντες. Σταράτες κουβέντες!

Ωστόσο πιστεύει ο Αντώνης Σαμαράς, ότι μπορεί να νουθετήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να καταλάβει με ποιους ψηφοφόρους εκλέχτηκε αυτοδύναμος τον Ιούλιο του ΄19 και σε ποιο κόμμα είναι Πρόεδρος; Μπορεί να καταλάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τι πρεσβεύουν ιδεολογικά οι εκλεγμένοι από κεντροδεξιούς ψηφοφόρους Βουλευτές του;

Τους οποίους αγνοεί επιδεικτικά και τοποθετεί σε υπουργικούς θώκους Πασόκους του Σημίτη και Ποταμίσιους του Θεοδωράκη; Δηλαδή διεθνιστές, “εκσυγχρονιστές” και νεοφιλελεύθερους;

Έχοντας έτσι στο μισό υπουργικό συμβούλιο, μη εκφραστές της φιλελεύθερης Νέας Δημοκρατίας; Είναι αυτή πλέον η “γαλάζια παράταξη”;

Έτσι θα πρέπει να καταλάβει ο Αντώνης Σαμαράς, όπως και ο Κώστας Καραμανλής, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν νουθετείται, ούτε ρυμουλκείται στην σωστή κατεύθυνση!

Αφού ο διασυρμός της κεντροδεξιάς παράταξης συνεχώς συνεχίζεται με τον εμπλουτισμό νέου διεθνιστικού οπλοστασίου! Εκείνων των χθεσινών υβριστών της “γαλάζιας παράταξης”!

Εσχάτως πληροφορούμαστε λοιπόν, ότι ο πρώην Βουλευτής του “Ποταμιού”, της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ (οι διεθνιστές δεν έχουν ιδεολογική βάση πάνε παντού και με όλους τους όμοιους) Γρηγόρης Ψαριανός (στις εκλογές του ΄19 ήταν υποψήφιος με τη ΝΔ και τον οποίο “ξέβρασαν” οι κεντροδεξιοί ψηφοφόροι της ΝΔ) διορίστηκε ως έμμισθος σύμβουλος του Αντιπροέδρου της κυβερνήσεως Μητσοτάκη και Βουλευτή Επικρατείας Παναγιώτη Πικραμμένου! Ο οποίος Παναγιώτης Πικραμμένος διορίστηκε από τον πρώην ΠτΔ Κάρολο Παπούλια, ως υπηρεσιακός Πρωθυπουργός τον Μάιο του 2012!

Αλλά από τον Πρωθυπουργό κανένας “διεθνιστής με πτυχίο” δεν χάνεται!

Ήδη δημοσιεύθηκε, πως ο άνθρωπος που ψήφισε το Μνημόνιο, το οποίο όμως δεν είχε διαβάσει, δηλαδή ο “πολύς” Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ανέλαβε Ειδικός Σύμβουλος του ΕΛΙΑΜΕΠ!

Του συμβουλευτικού οργάνου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που έχει “τρόφιμους” τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Γιώργο Κατρούγκαλο, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και βεβαίως την Ντόρα Μπακογιάννη!

Στο ΕΛΙΑΜΕΠ λοιπόν ως επικεφαλής του προγράμματος Εσωτερικής Ασφάλειας ο κ. Χρυσοχοΐδης! Για να συμπορευτεί με όλους εκείνους που βλέπουν Ελληνοτουρκικές διαφορές και τις οποίες πρέπει να μας τις επιλύσει το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης! Που θεωρούν ότι πρέπει να συνεχίσουν να συνδιαλέγονται με την επιθετική, την αλαζονική, την ανιστόρητη, την Τουρκία, που καταπατάει Διεθνείς Συνθήκες, Διεθνείς Συμφωνίες και ορέγεται “γαλάζια πατρίδα” ως “πειρατής”!

Της οποίας διπλωματικής αντιπροσωπίας προΐσταται το μέλος του ΔΣ του ΕΛΙΑΜΕΠ Παύλος Αποστολίδης (Πρέσβης ε.τ., πρώην διοικητής της ΕΥΠ, πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης)!

Άρα Αντώνη Σαμαρά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να μετατοπίζει προς την διεθνιστική αριστερά τη Νέα Δημοκρατία!

Και εσύ, μην ξεχάσεις να κάνεις άλλη μια συνέντευξη! Για να πεις, λόγια, λόγια, λόγια…

Θα σου θυμίσω, τι λέει ο λαός μας σε τέτοιες περιπτώσεις:

«Ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί σου φάε»!

Που σημαίνει, πως πολλές φορές λέμε λόγια τα οποία είναι ευχάριστα για τους άλλους και ικανοποιούνται μόνο που τα ακούν. Δεν περιμένουν να δουν και την πράξη γιατί είναι ευχαριστημένοι μόνο με τα λόγια που λένε. Έτσι περιορίζονται μόνο στον προφορικό λόγο χωρίς να δίνουν καμία εντελώς βαρύτητα στην πράξη!

Έχω λάθος Αντώνη Σαμαρά;;

Σε ανακοίνωση του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου (HANC), πως “Μητσοτάκης καλύπτει Ελπιδοφόρο”…

 

Ελπιδοφόρος σε Μητσοτάκη: ''Προσβλέπω σε αγαστή και αρμονική συνεργασία''


Διάβασα στο πολύ ενημερωμένο blog http://www.elliniko-fenomeno.gr/

το παρακάτω και σας το γνωστοποιώ:

Το προεδρείο του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου (HANC) εκφράζει την πλήρη απογοήτευσή και διαμαρτυρία του
για την απόφαση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου να παραστεί στα εγκαίνια του “Σπιτιού της Τουρκίας” στη Νέα Υόρκη την περασμένη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου!

Εάν επρόκειτο για μια απλά “ατυχή” απόφαση η χθεσινή συγγνώμη του Αρχιεπισκόπου θα είχε νόημα και θα γινόταν δεκτή.

Είναι όμως φανερό από τις προκλητικές επισκέψεις των προξένων της Τουρκίας σε κάποιες Μητροπόλεις αλλά και στον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο στη Νέα Υόρκη, από τις συνεχείς διαβουλεύσεις Τούρκων διπλωματών με τον Πατριάρχη, αλλά και από τους ολοφάνερους τουρκικούς εκβιασμούς σε όλα τα μέτωπα, ότι πρόκειται για μια επιχείρηση άλωσης από την Τουρκία της Ελληνικής Διασποράς, της γνωστής για τον πατριωτισμό της και τους αγώνες της για τα δίκαια της Ελλάδας και της Κύπρου!

Το Ελληνοαμερικανικό Εθνικό Συμβούλιο (HANC) καταδικάζει την ενέργεια αυτή που εκτός των άλλων υπονομεύει την
συμμαχία Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ όσο και τις συμμαχίες του Ελληνοαμερικανικού λόμπι με το Εβραιοαμερικανικό, αλλά και
το Αρμενοαμερικανικό. Η Ομογένεια της Αμερικής δεν πρόκειται να παίξει αυτά τα ανθελληνικά παιχνίδια με τον κ. Ελπιδοφόρο, αλλά και με κανένα άλλο Αρχιεπίσκοπο. Δεν είναι δυνατόν η Ελληνική Διασπορά σε Αμερική, Καναδά, Βρετανία, Αυστραλία και αλλού, που εκκλησιαστικά υπάγονται στο Πατριαρχείο, να ζουν αυτή τη σχιζοφρενική κατάσταση υπό την ηγεσία αρχιεπισκόπων που κύριο σκοπό έχουν να κατασιγάσουν τους εθνικούς αγώνες τους.

Ευθύνη για το ζήτημα φέρει τόσο το Πατριαρχείο όσο και οι ελληνικές κυβερνήσεις, οι οποίες παρότι ενισχύουν γενναιόδωρα το Πατριαρχείο με παχυλή ετήσια συνδρομή σε μετρητά, επέτρεψαν αυτές τις άθλιες καταστάσεις.

Έχουν υποχρέωση να λάβουν αποφάσεις άμεσα και να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο λύσεις: Είτε να αυτονομήσουν διοικητικά τις εκκλησίες της Διασποράς (διατηρώντας πνευματική σχέση και οικονομική στήριξη στο Πατριαρχείο), είτε να μεταφέρουν το Πατριαρχείο στην Ελλάδα (κρατώντας ένα γραφείο/μουσείο στο Φανάρι)!

Η διατήρηση του σημερινού καθεστώτος, με τους εκβιασμούς ιεραρχών με αδύναμους και ελεγχόμενους χαρακτήρες, που ζουν κάτω από την τουρκική μπότα δεν είναι δυνατόν να συνεχιστούν.

Οι ευθύνες του κ. Μητσοτάκη που πολλαπλώς ενίσχυσε και κάλυψε τον κ. Ελπιδοφόρο – παρά τις ολοφάνερες ευθύνες του – είναι μεγάλες και η Ομογένεια της Αμερικής τον προειδοποιεί για τις συνέπειες.

Ο Πρόεδρος Β. Ματαράγκας, ο Γεν. Γραμματέας Dr Π. Μπαλτατζής!!

 

Εσωκομματική οργή κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη…

 

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Στις 15 αντί 24 κρίνονται οι εκλογές - Pelop.gr |  Ειδήσεις νέα Πάτρα

 

Ενημερώνομαι, πως παραιτήθηκε σύσσωμη η Τοπική Επιτροπή της Ν.Δ. στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, καθώς τις τελευταίες ημέρες λέγεται ότι παρατηρούνται αθρόες εγγραφές μελών από την Περιφέρεια, το εξωτερικό, αλλά και αλλοδαπών, με στόχο, όπως θεωρούν τα μέλη της, την αλλοίωση του αποτελέσματος. Ακούω ότι αποδίδουν ευθύνες για την κατάσταση στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Αντιπρόεδρε, τι ακούω; Είναι αλήθεια;

Θυμηθείτε ωστόσο τι έγραφα στο “Κόκκινο Πιπέρι” της 14ης Σεπτεμβρίου 2021:

Παρά τις Πρωθυπουργικές φωνές για εξάντληση της τετραετίας από την κυβέρνηση της ΝΔ, βοά ο τόπος για διενέργεια εκλογών…

Για τον λόγο αυτό – όπως μου εκμυστηρεύτηκε πηγή μου – ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωρίζοντας την οργή του λαού μας προς το πρόσωπό του – θέλησε να τεστάρει τι κλίμα που επικρατεί στην σκληρή βάση του κόμματός του! Δηλαδή, στις Τοπικές Οργανώσεις της ΝΔ! Όπου εκεί είναι ο σκληρός πυρήνας της ΝΔ που στηρίζει τυφλά τον Πρόεδρο του κόμματος, άσχετα αν έχει διαπράξει πολιτικά εγκλήματα κατά του λαού και της χώρας!

Έτσι οι Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις της ΝΔ ενημερώνουν με SMS τα μέλη τους, πως στις 24 Οκτωβρίου 2021 ημέρα Κυριακή, θα διεξαχθούν οι Εσωκομματικές Εκλογές σε αίθουσες εκδηλώσεων των Δήμων! Για ανάδειξη αιρετών διοικήσεων και επιτροπών!

Ωστόσο τα πρώτα αποτελέσματα, όπως μαθαίνω από τις Τ.Ο της ΝΔ σε Μαρούσι και Χαλάνδρι είναι αποκαρδιωτικές! Μέλη αυτών των Τ.Ο αντιδρούν λεκτικά βίαια, όταν συναντούν μέλη των Δ.Σ. αυτών των Επιτροπών!

Συγκεκριμένα στο Χαλάνδρι την Κυριακή που μας πέρασε, εγγεγραμμένο μέλος της Τ.Ο Χαλανδρίου της ΝΔ, όταν αντίκρισε εκλεγμένο μέλος του ΔΣ της Τ.Ο Χαλανδρίου της ΝΔ, του είπε:

Έχει εκλογές η ΝΔ; Και εγώ νόμιζα πως έχει το Σημιτικό ΠΑΣΟΚ!

Εγώ είμαι οικογενειάρχης και ο Κυριάκος είναι κατά της οικογένειας!

Εγώ είμαι πατριώτης και ο Μητσοτάκης είναι υπέρ του νεοφιλελευθερισμού και της πολυπολιτισμικότητας!

Εγώ είμαι Ορθόδοξος Χριστιανός και ο Κυριάκος βάλλει κατά της Πίστεώς μας!

Να ζητήσετε λοιπόν να ψηφίσουν οι ΛΟΑΤΚΙ και οι παράνομοι μετανάστες! Από αυτούς να ζητήσετε να σας δώσουν και την καθορισμένη ετήσια οικονομική συνδρομή για το έτος 2021!

Οργή, οργή από παντού κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες