Αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού καταγράφεται στο Βέλγιο – Το 86% των ενηλίκων είναι πλήρως εμβολιασμένοι - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Οκτωβρίου 27, 2021

Αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού καταγράφεται στο Βέλγιο – Το 86% των ενηλίκων είναι πλήρως εμβολιασμένοι


Aύξηση στον μέσο όρο των κρουσμάτων κορωνοϊού καταγράφεται στο Βέλγιο. Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας Sciensano, ανιχνεύτηκαν 5.555 κρούσματα ημερησίως μεταξύ 18 και 23 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για αύξηση 76% σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα. Ο ρυθμός αναπαραγωγής (Rt) είναι 1,27. Όσον αφορά στις νοσηλείες, καταγράφονται 121 εισαγωγές την ημέρα μεταξύ 20-26 Οκτωβρίου (άνοδος 53%), ενώ μεταξύ 18-23 Οκτωβρίου, οι νεκροί είναι 14,1 , αυξημένοι κατά 16%. Τέλος, σχετικά με τους εμβολιασμούς, 8,5 εκ. πολίτες έχουν λάβει και τις δύο δόσεις. Ειδικότερα, το 74% του συνολικού πληθυσμού ή το 86% των ενηλίκων είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Πηγή – ertnews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες