Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ANNAΣ ΨΥΧΟΓΥΙΟΥ ΣΤΟ TMHMA ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ !!! NEKPOΨΙΑ-NEKPOTOMH !!! ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ !!! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Οκτωβρίου 28, 2021

Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ANNAΣ ΨΥΧΟΓΥΙΟΥ ΣΤΟ TMHMA ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ !!! NEKPOΨΙΑ-NEKPOTOMH !!! ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ !!!

Ζητήσαμε την εισαγωγή της υπόθεσης στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών. Για την άρση της διαφωνίας μεταξύ των παιδιών της Άννας Ψυχογυιού και της εισαγγελέως.

Είχα γράψει ότι το δικαστικό συμβούλιο πολύ δύσκολα θα αποφάσιζε διαφορετικά από το ίδιο συμβούλιο που διέταξε την νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της Αντωνίας Δημητρίου. Πολύ δύσκολα θα ανέτρεπε το βούλευμα 77/2021 του Συμβουλίου Εφετών Πατρών. Πολύ δύσκολα θα ανέτρεπε και τόσες εντολές που έχουν δοθεί για νεκροψίες-νεκροτομές από εισαγγελείς στην Αθήνα, τον Πειραιά, την Λάρισα, την Πάτρα, την Θεσσαλονίκη, την Κατερίνη.

Και σήμερα μαθαίνω από την Εισαγγελία ότι η δικογραφία διαβιβάστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαϊδαρίου.

Προφανώς η Εισαγγελία δεν ήθελε ένα ακόμη βούλευμα καταδικαστικό γι αυτήν.

Και την έδωσε την εντολή η ίδια…

Την Παρασκευή θα γνωρίζω λεπτομέρειες.

Η δικογραφία της Άννας Ψυχογυιού στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών. Μου είναι παντελώς αδιάφορη εισαγγελική πρόταση, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα είναι απορριπτική.

Απορριπτική ήταν άλλωστε και η πρόταση προς το δικαστικό συμβούλιο και στην υπόθεση της Αντωνίας Δημητρίου.

 

Στο τέλος όμως μίλησαν οι δικαστές.

 

Θεωρώ ότι είναι μονόδρομος για το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών το βούλευμα για τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της Άννας Ψυχογυιού. Όλα όσα έπρεπε να έχουν γίνει, έχουν γίνει. Και η υπόθεση έφτασε στους δικαστές.

Για να μη διατάξουν την νεκροψία-νεκροτομή, θα πρέπει να ανατρέψουν την νομολογία του ιδίου δικαστικού συμβουλίου, με το 2506/2021 βούλευμα, αλλά και του Συμβουλίου Εφετών Πατρών, με το βούλευμα-κόλαφο 77/2021.

Πολύ δύσκολο.

Αδύνατον.

Και κάπου εκεί θα πέσει και το τελευταίο οχυρό της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Και θα είναι το τέλος των αρνητών.

Των αρνητών της αλήθειας και του δικαίου…

******************************************

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΣ

 

ΕΝΩΠΙΟΝ

ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

 

ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 244 § 5 Κ.Π.Δ.

ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ευστρατίου Ψυχογυιού του Γεωργίου, κατοίκου ***

Αριθμός δικογραφίαςABM ΔΕ-2021/9910.

*********************************

     Την 8.9.2021 επιδόθηκε στην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών με δικαστικό επιμελητή και έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 27553/2021 εξώδικο αίτημά μου, με το οποίο ζήτησα να γίνουν όλες οι εκ του νόμου προβλεπόμενες ενέργειες προς τον σκοπό της εκδόσεως εντολής για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό της μητέρας μου Άννας Ψυχογυιού, η οποία απεβίωσε την 1.6.2021 στο νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ».

Κατέθεσα μήνυση στο Τμήμα Ασφαλείας Χαϊδαρίου για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας κατά παντός υπευθύνου του ως άνω νοσοκομείου, με αίτημα για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, η δικογραφία εστάλη με τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών την 10.6.2021 με αριθμό πρωτοκόλλου 1016/92/50-α/2021, πλην όμως από την πρώτη στιγμή και για αδιευκρίνιστους λόγους απώλεσε τον αυτονόητο αυτό χαρακτήρα και έκτοτε παραμένει εις χείρας της χειριζομένης αυτήν εισαγγελέως, η οποία προφανώς και διαφωνεί με το αίτημα για νεκροψία-νεκροτομή, χωρίς όμως και να το απορρίπτει ευθέως και εγγράφως.

Το ανωτέρω εξώδικό μου της 8.9.2021 παρέμεινε αναπάντητο και η σορός της μητέρας μου παραμένει στο νεκροτομείο του «ΑΤΤΙΚΟΝ» για 141η πλέον ημέρα (!!).

Είναι τόσο ανεξήγητη όσο και παράνομη η συμπεριφορά της Εισαγγελίας. Είναι πρωτοφανής η κατάσταση που βιώνει η οικογένειά μου. Το εκπληκτικό είναι ότι ενώ η Εισαγγελία αρνείται πεισματικά να δώσει την εντολή για την διενέργεια της εκ των ουκ άνευ αναγκαίας ανακριτικής πράξης για τη διερεύνηση της καταμηνυθείσης πράξης, στην ίδια ακριβώς περίπτωση της δικογραφίας στην υπόθεση του θανάτου του πατέρα μου Γεωργίου Ψυχογυιού, ο οποίος νοσηλεύτηκε και κατέληξε στο ίδιο νοσοκομείο την ίδια χρονική περίοδο, η εντολή δόθηκε και η νεκροψία-νεκροτομή στη δική του σορό πραγματοποιήθηκε !!

Άλλωστε, όπως είναι γνωστό στην χειριζόμενη την δικογραφία εισαγγελέα, έχουν εκδοθεί πάνω από είκοσι εντολές για νεκροψία-νεκροτομή σε σορούς ανθρώπων που κατέληξαν σε νοσοκομεία όπου νοσηλεύτηκαν με Covid-19, στο πλαίσιο ποινικών διαδικασιών μετά από μηνύσεις συγγενών των νεκρών, με τον ίδιο νομικό παραστάτη, από τις Εισαγγελίες Πειραιά, Πάτρας, Λάρισας και Θεσσαλονίκης, αλλά και η ίδια Εισαγγελία Αθηνών έχει επίσης, πέραν της περίπτωσης του πατέρα μου, εκδώσει εντολές για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής σε άλλες τέσσερις περιπτώσεις (Νίκος Σταύρου, Γιάννης Γεωργακόπουλος, Φίλιππος Καλλιγέρης, Μιχάλης Βραχάλης), γεγονός που καθιστά ακόμη περισσότερο ακατανόητη την στάση της στη συγκεκριμένη περίπτωση, η οποία σε τίποτα δεν διαφέρει από τις όλες τις άλλες.

Εκτός όμως από τις περιπτώσεις εκδόσεως εντολών από τους εισαγγελείς, σε δύο περιπτώσεις η εντολή δόθηκε από δικαστικά συμβούλια.

Το πρώτο βούλευμα ήταν το υπ’ αριθμ. 77/2021 του Συμβουλίου Εφετών Πατρών, το οποίο έλυσε υπέρ των υποστηριζόντων την κατηγορία τη διαφωνία τους με την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας. Είναι ένα βούλευμα που ξεκαθαρίζει με σαφή και απόλυτο τρόπο τα πράγματα και συνιστά πραγματικό κόλαφο για τους «αρνητές» των νεκροτομών ως ανακριτικών πράξεων στο πλαίσιο των σχετικών ποινικών διαδικασιών (Σχετικό υπ’ αριθμ. 1).

Τα αυτά έκρινε και το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, με το υπ’ αριθμ. 2506/2021 βούλευμά του, με το οποίο μάλιστα διέταξε την εκταφή της σορού και την εν συνεχεία διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής (Σχετικό υπ’ αριθμ. 2).

Αξίζει να αναφερθώ σε μία χαρακτηριστική παράγραφο από την εισαγγελική πρόταση στο ως άνω υπ’ αριθμ. 77/2021 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Πατρών:

«Γίνεται προσπάθεια να θεωρηθεί επαρκές το εκδοθέν πιστοποιητικό θανάτου από το νοσοκομείο. Μα τότε σε κάθε ερευνώμενη περίπτωση θανατηφόρας ιατρικής αμέλειας θα μας αρκούσαν οι διαβεβαιώσεις των ιατρών για τα αίτια θανάτου και δεν θα χρειάζονταν νεκροψίες, οι οποίες διατάσσονται από την Εισαγγελία ακριβώς για να διακριβωθούν τα όποια αίτια ιατρικής αμέλειας».

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

ΑΙΤΟΥΜΑΙ

Να αρθεί με βούλευμα υπέρ εμού η διαφωνία μου με την χειριζομένη την υπ’ αριθμ. ΑΒΜ ΔΕ2021/9910 δικογραφία εισαγγελέα και να διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό της μητέρας μου Άννας Ψυχογυιού.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες