Για μαριονέτες του Σόρος εγραψε ο Πρωθυπουργός της Σλοβενίας.. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2021

Για μαριονέτες του Σόρος εγραψε ο Πρωθυπουργός της Σλοβενίας..


Συνομωσιολόγος και ο Πρωθυπουργός της Σλοβενίας ή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά; «Μαριονέτες του Σόρος» χαρακτήρισε σε tweet του ο πρωθυπουργός της Σλοβενίας ευρωβουλευτές.

Ο Janez Jansa από εκείνη τη στιγμή βρέθηκε στο στόχαστρο του ευαγούς φιλανθρωπικού ολιγαρχικού οργανισμού ΕΕ.Στις 14 και 15/10/21 Ευρωβουλευτές, καθώς και ο Ολλανδός πρωθυπουργός, επέκριναν έντονα μια δημοσίευση του επικεφαλής της κυβέρνησης της Σλοβενίας, ο οποίος ασκεί την εκ περιτροπής προεδρία της ΕΕ. Ο Janez Jansa, από την πλευρά της, υπερασπίζεται τον εαυτό της από κάθε συνωμοσία. Επιβάλλοντας τους «φαντασιακούς ευρωπαϊκούς αξίες» κινδύνους που οδηγούν την ΕΕ σε κατάρρευση, σύμφωνα με τη Jansa. Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε και την ομοβροντία επίθεσης των Ευρωενωσιακών κατά του Σλοβένου Πρωθυπουργού ο τελευταίος διαγράφει το tweet του, αλλά δεν ανακαλεί.Είχε αναρτήσει φωτογραφία που απεικόνιζε έναν πίνακα που συνδέει τον Georges Soros – αμφιλεγόμενο Αμερικανό δισεκατομμυριούχο ουγγρικής καταγωγής και ιδρυτή των Open Society Foundations – με πολλούς ευρωβουλευτές, συμπεριλαμβανομένης της Sophie in ‘t Veld, που περιγράφονται ως “Μαριονέτες” του χρηματοδότη George Soros.

H λεζάντα της ανάρτησης ήταν: ”13 από τις 226 γνωστές μαριονέτες του Σόρος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.” Ο Janez Jansa διέγραψε το tweet του, αλλά απάντησε στον Mark Rutte τον Ολλανδό ομόλογό του ότι δεν ανακαλεί την ουσία του θέματος.Η κόντρα ξεκίνησε όταν αξιωματούχοι της ΕΕ εγκαλούν τον Σλοβένο αξιωματούχο για περιορισμούς στην ελευθερία τύπου. Μίλησαν και οι μεγάλοι Λογοκριτές που αναβίωσαν την Ιερά Εξέταση ως καλοί μαθητές της δυτικοτραφέντες όλη αυτή την περίοδο της πανδημίας…Προφανώς ο Σλοβένος αισθάνθηκε πως τον δίνουν οι δικοί του και υπό πίεση έβγαλε τ’ άπλυτα στη φόρα της μεγάλής ευρωπαϊκής οικογένειας των ελίτ και των ολιγαρχών που καταπατούν κάθε είδους ελευθερίας και δικαιωμάτων των λαών τους με βία και προπαγάνδα 2 χρόνια τώρα…

dimpenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες