Λουτράκι: Η Δημοτική Αρχή να αποσύρει άμεσα τη διαδικασία ανάθεσης σε ιδιώτη την αποκομιδή ανακυκλώσιμων υλικών του Δήμου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Οκτωβρίου 17, 2021

Λουτράκι: Η Δημοτική Αρχή να αποσύρει άμεσα τη διαδικασία ανάθεσης σε ιδιώτη την αποκομιδή ανακυκλώσιμων υλικών του Δήμου


Την κάθετη αντίθεσή του στην απόφαση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων  (δείτε την απόφαση εδώ) να αναθέσει απευθείας την αποκομιδή ανακυκλώσιμων υλικών από την περιοχή του Σχίνου και την μίσθωση και μεταφορά  press container από επιλεγμένα σημεία του Δήμου εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργατοτεχνικού Προσωπικού Δήμων Ν. Κορινθίας και απαιτεί από την Δημοτική Αρχή να αποσύρει άμεσα τη διαδικασία ανάθεσης σε ιδιώτη την αποκομιδή ανακυκλώσιμων υλικών και την μίσθωση και μεταφορά press container από επιλεγμένα σημεία του Δήμου, διότι, θα βρεθεί αντιμέτωπος όχι μόνο με τους εργαζόμενους του Δήμου, αλλά όλους τους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που μάχονται για να υπερασπιστούν τις θέσεις εργασίας τους και τα συμφέροντα των πολιτών των τοπικών κοινωνιών. 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΗΜΩΝ Ν.ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Λουτράκι, 14 Οκτωβρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προσχωρεί στην τακτική της εξυπηρέτησης των ιδιωτικών συμφερόντων και του ξεπουλήματος Δημοτικών Υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων Γκιώνης Γεώργιος. 

Με την απόφαση 323/2021 της Οικονομικής Επιτροπής που πάρθηκε την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, αναθέτει απευθείας την αποκομιδή ανακυκλώσιμων υλικών από την περιοχή του Σχίνου και την μίσθωση και μεταφορά press container από επιλεγμένα σημεία του Δήμου.

Η απόφαση που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή κατόπιν εισήγησης του Δημάρχου, είναι ξεκάθαρα σε βάρος του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων και στερείται κάθε ηθικού ερείσματος, καθώς όταν έπρεπε η Δημοτική Αρχή δεν προχώρησε στις αναγκαίες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, απαξιώνοντας τις υπηρεσίες του Δήμου. Τώρα, έρχεται να επικαλεστεί δήθεν το υψηλό κόστος υπηρεσιών της αρμόδιας Δημοτικής Υπηρεσίας, για να βάλει από το... παράθυρο τον ιδιώτη.

Είμαστε πεπεισμένοι πλέον ότι, στόχος της Δημοτικής Αρχής Λουτρακίου Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων είναι να ανοίξει σιγά-σιγά η Κερκόπορτα των ιδιωτικοποιήσεων μέσω της παρούσας διαδικασίας και να αλώσουν στη συνέχεια οι ιδιώτες περισσότερες Υπηρεσίες του Δήμου. Δεν θα τους γίνει το χατίρι...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργατοτεχνικού Προσωπικού Δήμων Ν. Κορίνθου, καταγγέλλει την πρακτική της ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων και ζητά άμεσα από την Δημοτική Αρχή του κ. Γκιώνη Γεώργιου να αποσύρει άμεσα τη διαδικασία ανάθεσης σε ιδιώτη την αποκομιδή ανακυκλώσιμων υλικών από την περιοχή του Σχίνου και την μίσθωση και μεταφορά press container από επιλεγμένα σημεία του Δήμου, διότι, θα βρεθεί αντιμέτωπος όχι μόνο με τους εργαζόμενους του Δήμου, αλλά όλους τους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που μάχονται για να υπερασπιστούν τις θέσεις εργασίας τους και τα συμφέροντα των πολιτών των τοπικών κοινωνιών.

Σε διαφορετική αντίθετη περίπτωση, είμαστε υποχρεωμένοι να λάβουμε αποφάσεις για δυναμικές κινητοποιήσεις ενάντια σε όσους θέλουν να υπονομεύσουν τον Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα των υπηρεσιών του Δήμου για να εξυπηρετήσουν ιδιωτικά, επιχειρηματικά και συντεχνιακά συμφέροντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες