Αντώναρος κατά Τσιόδρα: «Ήρθε μόνος ή τον επιστράτευσαν;» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Οκτωβρίου 21, 2021

Αντώναρος κατά Τσιόδρα: «Ήρθε μόνος ή τον επιστράτευσαν;»


Την επανεμφάνιση του καθηγητή και μέλους της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Σωτήρη Τσιόδρα σχολίασε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, σε ανάρτησή του στο Facebook, έβαλλε κατά του Σωτήρη Τσιόρδα. Ουσιαστικά, υπενθυμίζει την εξαφάνισή του για μήνες, αναρωτιέται αν τον επιστράτευσαν ή το αποφάσισε μόνος του, θυμάται τις αστοχίες του και αμφισβητεί τη συγκεκριμένη έρευνα που παρουσίασε ο καθηγητής.



Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου

«Είχε εξαφανιστεί για μήνες. Και ξαφνικά νάτος μπροστά μας με έκτακτη ενημέρωση. Αν το αποφάσισε μόνος του ο κύριος καθηγητής η τον “επιστράτευσαν”, ένας Θεός ξέρει. Πάντως η νέα εμφάνιση του μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλέσει. Και θυμό. Και οργή. Γιατί με δήθεν επιστημονικά στοιχεία μιας έρευνας (ποιος την έκανε; ποιος τη χρηματοδότησε; που είναι το πλήρες κείμενο της;) συμβάλλει στην προσπάθεια κατατρομοκράτησης του κόσμου. Που έχει στυλώσει τα πόδια και δεν πάει να εμβολιαστεί.

Βάσει ποιας επιστημονικής μεθόδου κατέληξε στο συμπέρασμα ότι θα είχαμε 8.400 θανάτους περισσότερους αν δεν είχε προχωρήσει ο εμβολιασμός; Γιατί όχι 8.300 η 8.600 ; Τα δε άλλα στοιχεία που παρέθεσε, ότι δηλαδή έχουμε αποφύγει, λόγω του εμβολιασμού, 5.560 νοσηλείες σε ΜΕΘ και 5.530 διασωληνώσεις — τι ακρίβεια !! — ενισχύουν την έλλειψη σοβαρότητας που χαρακτηρίζει τέτοιου είδους “κατ’ αναθεσιν” ανακοινώσεις.

Καλά θα κάνει λοιπόν ο κ. Σωτήρης Τσιόδρας να αποφεύγει τις δημόσιες τοποθετήσεις. Ούτως η άλλως τον θυμόμαστε για πάμπολλες αστοχίες του στο πρόσφατο παρελθόν. Και τον κόσμο παραπλανά και μπερδεύει. Και δεν προσφέρει υπηρεσίες στην επιστήμη. Ούτε καν στον φίλο του Κυριάκο Μητσοτάκη. Γιατί αν τέτοιες συμβουλές του δίνει, δεν είναι περίεργο ότι στη διαχείριση της πανδημίας ο πρωθυπουργός τα έχει κάνει θάλασσα. Το ότι, τώρα στα δύσκολα, βγάζει ξανά τον “Σωτήρη” στο προσκήνιο απλά αποδεικνύει ποια τρικυμία εν κρανίω έχει ο ίδιος.»

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fevangelos.antonaros%2Fposts%2F3112931688984842&show_text=true&width=500


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες