Παραλαβαμε ενα εμαιλ που πρεπει να το δουν ολοι .. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Οκτωβρίου 25, 2021

Παραλαβαμε ενα εμαιλ που πρεπει να το δουν ολοι ..


Δεν μιλαει για κατι που δεν γνωριζουμε αλλα στην Ελλαδα σημερα φαινεται να υπαρχει μια ιδιαιτερη διαθεση καθυστερησης στην ενημερωση τον πολιτων , μια ιδιαιτερη ασαφεια , μια ιδαιτερη παραποιηση στοιχειων , μια καθυστερηση αντιδρασεων , ..γενικα στην εποχη της συγκομιδης για καποιο λογο φαινεται οτι το κρατος “αργει” να προστατευσει , ειμαστε σιγουροι οτι θα υπαρχει μια λογικη εξηγηση για ολα αυτα , για την επιμονη σε λαθος βαση , για την λαθος επιστημονικη πληροφορηση κοκ κοκ ..!

Ειναι λιγο παραλογο τωρα που η ανθρωποτητα αντιμετωπιζει μια απο της μεγαλυτερς κρισεις στο Θεμα υγειας και προστασιας να εχουν δικιο οσοι δεν ειναι “γιατροι” αλλα “συνωμοσιολογοι” και οι επιστημονες γιατροι να πεφτουν απο το ενα ατοπημα στο αλλο ! Σιγουρα και για αυτο θα υπαρχει μια λογικη εξηγηση αλλα μεχρι ολα αυτα να γινουν γνωστα σε ολους ας φροντισουμε εμεις ως οφειλουμε οι συναθρωποι μας να εχουν ενημερωθει γρηγορα και οχι κατοπιν εορτης η συμβαντος δυσαρεστου!

Stranger..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες