ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ;;; Βάζει «ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ» Βίντεο Για Τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Νοεμβρίου 27, 2021

ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ;;; Βάζει «ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ» Βίντεο Για Τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας


Ονόμασαν στα Ελληνικά «Όμικρον» την νέα μετάλλαξη και προχωρούν!

Προειδοποιεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για την νέα μετάλλαξη «Μπουτσουάνα»! Όπως μεταδίδεται, ταξινομεί την παραλλαγή του Corona που ανακαλύφθηκε στην Νότια Αφρική ως «ανησυχητική».

Στην παραλλαγή B.1.1.529 δόθηκε η ονομασία «Όμικρον» από το γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου.

Τρόμος, νέα μέτρα περιορισμού εν όψει και φυσικά… νέα εμβόλια!

Το γερμανικό φαρμακευτικό εργαστήριο BioNTech, που συνεργάζεται με την Pfizer, αναμένει “το αργότερο σε δύο εβδομάδες” τα πρώτα αποτελέσματα των ερευνών που θα επιτρέψουν να προσδιοριστεί αν η νέα παραλλαγή που εντοπίστηκε στη Νότια Αφρική είναι ικανή να διαφεύγει την προστασία που παρέχουν τα εμβόλια, δήλωσε ένας εκπρόσωπος.

“Ξεκινήσαμε αμέσως έρευνες για την παραλλαγή B.1.1.529” που “διαφέρει σαφώς από τις ήδη γνωστές παραλλαγές γιατί παρουσιάζει επιπλέον μεταλλάξεις στην πρωτεΐνη ακίδα”, χαρακτηριστική του ιού SARS-CoV-2, εξήγησε η εκπρόσωπος στο AFP.

“Η Pfizer και η BioNTech είναι έτοιμες εδώ και αρκετούς μήνες να προσαρμόσουν το εμβόλιό τους σε λιγότερο από έξι εβδομάδες και να παραδώσουν τις πρώτες δόσεις σε 100 ημέρες”, τόνισε αν μια παραλλαγή αποδειχθεί ανθεκτική.

Όλα έτοιμα! Πώς και έτσι!

Ένα βίντεο, στο οποίο μιλάει ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), Τέντρος Αντάνομ Γκεμπρεγέσους, ίσως δίνει την απάντηση!

Φέρεται να είναι από τον Σεπτέμβριο του 2019!

Μεταξύ άλλων ακούγονται τα εξής:

«Μπορούμε να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλον μόνο εάν δουλέψουμε μαζί, αν συνεργαστούμε μεταξύ μας, με πνεύμα αλληλεγγύης.

Αυτό δεν είναι προαιρετικό! Η αλληλεγγύη είναι δεσμευτική και έτσι θα πρέπει.

Κανείς δεν είναι ασφαλής μέχρι να είναι όλοι ασφαλείς.

Ο κόσμος γίνεται μικρότερος, πολύ παγκοσμιοποιημένος.

Κάτι συμβαίνει! Οπουδήποτε μπορεί να υπάρχει κρίση, παντού!

Άλλη μια παγκόσμια πανδημία είναι αναπόφευκτη. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε, πότε ή πού, αλλά μπορούμε να είμαστε έτοιμοι».

Τα ίδια είχε πει πάνω κάτω και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους!

Λίγους μήνες μετά ξέσπασε η λεγόμενη «πανδημία του COVID»!

Φοβερή διορατικότητα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες