Καταρρέει το αφήγημα «εμβολιάσου για να σωθείς» – Νέα lockdowns και νέες δόσεις απόδειξη αποτυχίας της πολιτικής εμβολιασμού - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Home Top Ad

Post Top Ad

25 Νοεμβρίου 2021

Καταρρέει το αφήγημα «εμβολιάσου για να σωθείς» – Νέα lockdowns και νέες δόσεις απόδειξη αποτυχίας της πολιτικής εμβολιασμού

Δεν υπάρχει ανοσία της αγέλης ούτε και με ποσοστά εμβολιασμού 93% όπως στην Ιρλανδία, οπότε το αφήγημα εμβολιάσου για να επιτευχθεί ανοσία της αγέλης έχει καταρρεύσει

Το εμμονικό αφήγημα εμβολιάσου για να σωθείς από τον covid 19 ή κορωνοιό έχει καταρρεύσει.
Όχι δεν πάσχουμε από σύνδρομο άρνησης.
Το εμβόλιο έχει και θετικά, ξεκάθαρα, παρέχει ένα τείχος προστασίας, το οποίο ωστόσο ξεθωριάζει και δημιουργεί ένα σύννεφο αμφισβήτησης της πολιτικής που ποντάρει αποκλειστικά στον εμβολιασμό.
Υπάρχουν κάποια στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το αφήγημα εμβολιάσου για να σωθείς έχει καταρρεύσει.
Τα στοιχεία που παρουσιάζουμε είναι γεγονότα, οι αριθμοί αδιαμφισβήτητοι και τα δεδομένα μπορεί να ερμηνευθούν κατά το δοκούν αλλά στην πράξη… το συμπέρασμα είναι ένα…
Η πολιτική που στηρίζεται στον εμβολιασμό μόνο για να ξεπεραστεί η πανδημία έχει αποτύχει.

Ποια τα 8 βασικά δεδομένα;

1)Το 2021 στις ΗΠΑ π.χ. καταγράφονται περισσότεροι νεκροί από ότι το 2020.
Το 2020 είχαμε λιγότερους θανάτους από covid 19 σε σχέση με το 2021 όπου κυριαρχεί ο εμβολιασμός.
Έχουν χορηγηθεί 7,48 δισεκ. δόσεις εμβολίων περισσότερες από τον πληθυσμό της Γης – πρακτικά όμως λόγω των διπλών και τριπλών δόσεων έχει εμβολιαστεί περίπου το 50% του πληθυσμού του πλανήτη.
Γιατί με τον εμβολιασμό όπου υποτίθεται παρέχει προστασία, οι θάνατοι αυξάνονται;

2)Έγκαιρα αναλύθηκαν στοιχεία που αποδείκνυαν ότι οι δύο δόσεις εμβολίων ξεθωριάζουν.
Οι μελέτες από το Ισραήλ έγκαιρα απέδειξαν – τις αποδέχθηκε και η Pfizer – ότι μετά από 6 μήνες η αποτελεσματικότητα των εμβολίων της Pfizer ως προς την μεταδοτικότητα έχει καταρρεύσει στο 16% και στην προστασία από νόσηση στο 39%.
Άμεσα επιβλήθηκε η 3η δόση που από αναμνηστική εξελίχθηκε σε ενισχυτική ενώ ήδη έχουν αρχίσει συζητήσεις για την 4η δόση.
Οι νέες μελέτες από το Ισραήλ δείχνουν μεγάλη πτώση αντισωμάτων μετά τους 4 μήνες μετά την 3η ενισχυτική δόση.

3)Χώρες όπως το Ισραήλ ανησυχεί για την εκδήλωση 5ου κύματος covid 19.
Μια χώρα με 9,3 εκατ πολίτες έχει εμβολιάσει 6,27 εκατ με τουλάχιστον μια δόση, περίπου 5,76 εκατ έχουν λάβει δύο δόσεις και 4,05 εκατ έχουν λάβει την 3η ενισχυτική δόση.
Περίπου 1,1 εκατ ισραηλινοί χρειάζονται ενισχυτική δόση και 700 χιλιάδες δεν έχουν εμβολιαστεί.
Το Ισραήλ είναι μια καλά εμβολιασμένη χώρα αλλά παρ΄ όλα αυτά τα ενεργά κρούσματα ανέρχονται σε 6.500 από 5.000 πριν λίγες ημέρες.
Ο καθηγητής Cyrille Cohen, επικεφαλής του εργαστηρίου ανοσολογίας στο Πανεπιστήμιο Bar-Ilan και μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής του υπουργείου Υγείας, αναφέρει ότι ο κίνδυνος 5ου κύματος covid 19 στο Ισραήλ είναι ορατός.
Το 30% των βαριά νοσούντων στο Ισραήλ είναι εμβολιασμένοι.
Το βασικό ερώτημα είναι πως δικαιολογείται μια χώρα τόσο επιθετικά εμβολιασμένη να μιλάει ότι απειλείται από 5ο κύμα covid 19;
Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά και σίγουρα το εμβόλιο δεν θωράκισε το Ισραήλ όπως αρχικά είχε ειπωθεί.

4)Στην Ευρώπη όπου τα ποσοστά εμβολιαστικής κάλυψης είναι 60% ή και περισσότερο, οι χώρες λαμβάνουν πάλι μέτρα.
Κάποιες προχωρούν σε lockdowns;
Το 2020 επιβλήθηκαν τα καταστροφικά lockdowns επειδή δεν υπήρχαν τα εμβόλια.
Το 2021 με 7,48 δισεκ. δόσεις εμβολίων να έχουν χορηγηθεί γιατί επανέρχονται τα lockdowns;
Είναι ξεκάθαρο ότι δεν ευθύνονται οι ανεμβολίαστοι αλλά τα εμβόλια δεν επιτέλεσαν στο βαθμό που είχε εκτιμηθεί τον στόχο τους.

5)Ο διαχωρισμός των κοινωνιών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, αποτελεί πολιτική – τιμωρητική απόφαση δεν έχει καμία επιστημονική υποστήριξη και τεκμηρίωση.
Δεν εμβολιάζεστε… θα τιμωρηθείτε.
Ένα απλό παράδειγμα.
Οι ανεμβολίαστοι υποχρεούνται σε rapid tests που πληρώνουν οι ίδιοι.
Με τα rapid tests ωστόσο υπάρχει σαφής εικόνα για την πορεία της νόσου και αυτό είναι το ορθό.
Πόσοι εμβολιασμένοι κάνουν rapid tests ώστε να διαπιστωθεί ποιοι μεταδίδουν και ποιοι νοσούν;
Εάν π.χ. στην Ελλάδα έχουμε 6 εκατ εμβολιασμένους και 3,1 εκατ ανεμβολίαστους και rapid tests κάνουν μόνο οι ανεμβολίαστοι τότε το δείγμα σε καμία περίπτωση δεν είναι αντιπροσωπευτικό.
Σε κάθε περίπτωση εδώ στην Ελλάδα, ακόμη και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μ. Γκάγκα αναγνώρισε ότι ο διαχωρισμός εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων δεν λειτουργεί.

6)Μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση που επικεντρώνεται στο Λος Άντζελες καταλήγει σε ένα συμπέρασμα.
Περιοχές του αχανούς Λος Άντζελες με την μεγαλύτερη εμβολιαστική κάλυψη έχουν αύξηση κρουσμάτων ενώ αντιθέτως περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη έχουν πολύ λιγότερα κρούσματα.
Πως εξηγείται αυτό;
Μήπως γιατί οι εμβολιασμένοι λειτουργούν σαν να μην υπάρχει covid 19;
Το ίδιο συνέβη και στην Ιρλανδία με ποσοστό εμβολιασμού 93% καταγράφεται αύξηση κρουσμάτων.
Η Διευθύντρια του Τμήματος Δημόσιας Υγείας στο Λος Άντζελες Barbara Ferrer λέει ότι αυτή και άλλες «αρχές» προσπαθούν επί του παρόντος να καταλάβουν ποια μπορεί να είναι η αιτία αυτής της ανισότητας.
Η Ferrer προσωπικά πιστεύει ότι η ηλικία μπορεί να έχει κάτι να κάνει με αυτό.
Στο μυαλό της, οι νεότεροι άνθρωποι «οδηγούν αυτήν την πανδημία», οπότε αυτή είναι η δικαιολογία της.
Αλλά αυτό το επιχείρημα είναι λάθος.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, το Lancaster, το Palmdale, το Studio City και η Santa Clarita συγκαταλέγονται στις 10 πιο μολυσματικές περιοχές στο Λος Άντζελες.
Αυτές οι τέσσερις κοινότητες είχαν επίσης τα υψηλότερα ποσοστά νέας μόλυνσης κατά τη διάρκεια της περιόδου των δύο εβδομάδων που έληξε στις 6 Νοεμβρίου.
Σε όλη την περιοχή, περίπου το 73% των κατοίκων είναι πλήρως εμβολιασμένοι, κάτι που θα έπρεπε να ήταν αρκετό για να ξεκινήσει η «ανοσία της αγέλης»
Υπάρχουν και παραδείγματα και από άλλες Πολιτείες των ΗΠΑ.
USASbn_1.png

ussssBN_1.png
7)Ο μύθος ότι με ποσοστά εμβολιασμού 60% με 70% επιτυγχάνεται ανοσία της αγέλης, οπότε ο covid 19 έχει αντιμετωπιστεί όχι μόνο δεν επαληθεύτηκε αλλά αντιθέτως η κατάσταση δείχνει επιδεινούμενη.

Δεν υπάρχει ανοσία της αγέλης ούτε και με ποσοστά εμβολιασμού 93% όπως στην Ιρλανδία, οπότε το αφήγημα εμβολιάσου για να επιτευχθεί ανοσία της αγέλης έχει καταρρεύσει.
Το καλοκαίρι του 2020 το bankingnews είχε υιοθετήσει την άποψη επιστημόνων που ανέφεραν ότι δεν μπορεί να υπάρξει ανοσία της αγέλης και θα αποδειχθεί ανοησία της αγέλης.
Λυπούμαστε αλλά αποδείχθηκε ανοησία η ανοσία.

8)Λίγοι τολμούν και αναφέρονται στα εμβόλια και στις παρενέργειες τους.
Συνολικά με βάση τα στοιχεία από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και διεθνώς περίπου 50.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τις παρενέργειες των εμβολίων.
Μόνο στις ΗΠΑ έχουν πεθάνει 19.250 όπως καταγράφεται στην data των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων VAERS.
Καταγραφή_115_1.JPG

Pinakssssemvolia.jpg
Συμπέρασμα

Νέα lockdowns και νέες δόσεις απόδειξη αποτυχίας της πολιτικής εμβολιασμού.
Επίσης οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα και διεθνώς ακολουθούν μια αυταρχική πολιτική επιβολής του εμβολιασμού, που όχι μόνο δεν αποδίδει αλλά βρίσκει σθεναρή αντίσταση από την κοινωνία.
Το 30% των βαριά νοσούντων και το 28% όσων βρίσκονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας είναι εμβολιασμένοι.
Τα κρούσματα σε εμβολιασμένους αυξάνονται και η νόσηση επίσης αυξάνεται μεταξύ εμβολιασμένων.
Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι η μονοδιάστατη προσέγγιση εμβολιάσου για να διασωθείς δεν δουλεύει.
Επίσης με βάση μελέτες αλλά και την ανάλυση του FDA του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων οι νέοι κινδυνεύουν περισσότερο από τα εμβόλια π.χ. βλέπε μυοκαρδίτιδες οπότε η σχέση ρίσκου – οφέλους είναι θολή και ασαφής.
Οι νέοι δεν πρέπει να εμβολιαστούν, ούτως ή άλλως ο κίνδυνος θνητότητας είναι εντυπωσιακά χαμηλός.
Επίσης οι σκέψεις για υποχρεωτικό εμβολιασμό πιστεύουμε ότι πέραν από αντισυνταγματική….. είναι προσβλητική, ντροπιαστική και ατιμωτική απέναντι στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει τον οποιαδήποτε να χρησιμοποιήσει το παρασκεύασμα μιας ιδιωτικής φαρμακευτικής εταιρίας που αποδεικνύεται ημίμετρο για την αντιμετώπιση του covid 19.
Κάθε πολίτης του κόσμου πρέπει να έχει ελευθερία επιλογής.

www.bankngnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες