Καθηγητής Βιοχημείας Π.Πατρών Πουλάς: Ο ιός είναι αναπνευστικός (Video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Νοεμβρίου 28, 2021

Καθηγητής Βιοχημείας Π.Πατρών Πουλάς: Ο ιός είναι αναπνευστικός (Video)


Ο καθηγητής Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Πατρων σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως μεταδίδεται ο ιός σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες..

Τελικά η Κυβέρνηση τρομοκρατεί για τους δικους της σκοπούς

ΠΟΥΛΑΣ: Οι απαντήσεις υπάρχουν ..Ο ιος μεταδίδεται απο σε άνθρωπο σε άνθρωπο μεσω του αναπνευστικού..Ο ιος δεν μεταδίδεται τρώγοντας και πίνοντας..

Δεν μεταδίδεται απο νεκρά αντικείμενα..Στο Lanset υπάρχουν μελετες που αναφέρουν οτι μεταδίδεται αναπνευστικά..

Δεν μεταδίδεται με το αίμα απο τα χερια μας απο άψυχα αντικείμενα ούτε αν τρ;vμε απο το ιδιο κουτ;aλι..Δεν υπάρχει λογος ανησυχίας οπως μας εχουν τρομοκρατήσει

Οταν οδηγούμε μονοι μας η κυκλοφορούμε μονοι μας δεν υπάρχει περίπτωση να μας μεταδοθεί απο τον αερα..απο το πουθενά!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες