Για Πρώτη φορά στην Ιατρική φταίνε οι Υγιείς ανεμβολίαστοι που δεν λειτουργούν τα σκευάσματα τους!! (Video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Νοεμβρίου 29, 2021

Για Πρώτη φορά στην Ιατρική φταίνε οι Υγιείς ανεμβολίαστοι που δεν λειτουργούν τα σκευάσματα τους!! (Video)


Δεν εχουν ορια!!! Επίθεση απο την πληρωμένη Τηλεόραση σε ανεμβολίαστους για τις μεταλλάξεις!!!


Η Πληρωμένη Τηλεόραση ανέλαβε να κατηγορήσει τους ΥΓΙΕΙΣ και ανεμβολίαστους οτι αυτοί ευθύνονται για τις μεταλλάξεις …ενω είναι γνωστό οτι πως τα πρώτα κρούσματα στην Μποτσουάνα ήταν ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ!!!

Επίσης η μετάλλαξη «Όμικρον» έχει «ήπια συμπτώματα» σύμφωνα με την Ανζελίκ Κέτζι, πρόεδρο της Νοτιοαφρικανικής Ιατρικής Ένωσης.



Η Τρομοκρατία και η αφορμή κατασκευάστηκε για να πάρουν και αλλα μέτρα κατά των Υγειών ανεμβολίαστων και ακόμη κατά των εμβολιασμένων για να φέρουν εμφύλιο..







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες