Ψήφισαν νύχτα 2 χρονια φυλακή για να στείλεις τα παιδιά σου με μάσκα η εμβολιασμένα στο σχολειο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 08, 2021

Ψήφισαν νύχτα 2 χρονια φυλακή για να στείλεις τα παιδιά σου με μάσκα η εμβολιασμένα στο σχολειο


Προετοιμάζουν τη κατάσταση που θα φέρουν απο Σεπτέμβρη…Οταν θα πουν στους Ελληνες μονο εμβολιασμένοι μαθητές θα μπορούν να εισέρχονται στα σχολεία!!

Μεσα στην νύχτα ψήφισαν τροπολογία που φέρνει αντιμέτωπους με ποινικές κυρώσεις τους γονείς – κηδεμόνες μαθητών που δε μεριμνούν για τη φοίτησή τους στο σχολείο. Τα ΝΑΖΙΔΙΑ της Βουλής μαζι με το Υπουργείο Παιδείας-Υπουργείο Δικαιοσύνης προώθησαν νομοθετική ρύθμιση για την καταπολέμηση του φαινομένου γονείς και κηδεμόνες να κρατούν μακριά από το σχολείο μαθητές επικαλούμενοι την πανδημία ή άλλους λόγους.

ΕΝΤΟΛΗ ΚΟΥΛΗ…για Νομο -τροπολογία εν οψει των επερχόμενων Φασιστικών εμβολιασμών στους μαθητές σε αθώα παιδιά ..στο νεο αίμα της Χώρας που θελουν να μολύνουν…Εχουμε το πιο μεγάλο και ΑΙΣΧΡΟ πόλεμο!!

Η διάταξη προβλέπει ότι όποιος έχει την επιμέλεια ή την πραγματική φροντίδα του ανηλίκου και παραλείπει την εγγραφή ή την εποπτεία του ως προς την υποχρεωτική φοίτηση (μέχρι και το Γυμνάσιο), τιμωρείται με ποινή φυλάκισης μέχρι δύο έτη και χρηματική ποινή. Η σχετική τροπολογία κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης

Όταν τα παιδιά δεν παρακολουθούν τα μαθήματα τους, εξαιτίας των γονιών τους ο Διευθυντής εγγράφως τους ενημερώνει . Αν δεν υπάρχει ΥΠΑΚΟΗ ανταπόκριση ή διαφοροποίηση είναι υποχρεωμένος να ΚΑΡΦΩΣΕΙ τους ΓΟΝΕΙΣ στο σύστημα!!! Τοτε ρουφιανεύει στις κοινωνικές υπηρεσίες ή μπορεί να το κάνει και ταυτόχρονα καθώς επίσης και στην Εισαγγελική αρχή η οποία επιλαμβάνεται για την ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ σύλληψη των ΓΟΝΕΩΝ και στη συνέχεια η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ του ΚΟΥΛΗ και της Κυβέρνησης του θα φροντίσει να ΑΡΠΑΞΕΙ τα παιδιά σας αφαιρώντας σας την Γονική μέριμνα και να τα υποχρεώσει σε ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ με τους Γονείς σε φυλάκιση!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες