Τέλος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός υγειονομικών σε όλες τις ΗΠΑ με δικαστική απόφαση - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 01, 2021

Τέλος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός υγειονομικών σε όλες τις ΗΠΑ με δικαστική απόφαση



Τέλος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός υγειονομικών σε όλες τις ΗΠΑ-όπου υφίσταται με δικαστική απόφαση.. Παράνομος ο Biden!!!!

Ο Ομοσπονδιακός δικαστής μπλοκάρει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό COVID-19 για υγειονομικούς σε όλες τις Η.Π.Α. σύμφωνα με το Reuters

Ένας Aμερικανός δικαστής μπλόκαρε 30 Νοεμβρίου την Τρίτη τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του COVID-19 της κυβέρνησης Μπάιντεν για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και εφάρμοσε την απόφαση σε εθνικό επίπεδο όπου η εντολή εξακολουθούσε να ισχύει, σύμφωνα με δικαστική απόφαση.

ΠΗΓΗ : dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες