Ξαναχτύπησε η κ. Σακελλαροπούλου… - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Δεκεμβρίου 05, 2021

Ξαναχτύπησε η κ. Σακελλαροπούλου…

 Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Σακελλαροπούλου




Τι δεν έχει πει και τι δεν έχει κάνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ώστε να εξαγριώνει την ελληνική κοινωνία! Θα θυμάστε πιστεύω, πως θεώρησε ως ανάγκη, προκειμένου η Ελλάς να λύσει το δημογραφικό κενό της χώρας μας, αυτό να καλυφθεί, ιδιαίτερα στις ακριτικές περιοχές από μετανάστες!

Λέγοντας συγκεκριμένα σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Eurobank (αρχές Ιουνίου 2021) και στην οποία ξεδίπλωσε όλο το εύρος της ανθελληνικότητάς της,:

«Είναι αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Η ομαλή ένταξή τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας»!

Η κ. Σακελλαροπούλου λοιπόν, χτύπησε για μια ακόμη φορά, σπέρνοντας τον πανικό σε αθώες ψυχές Ελληνόπουλων!

Το παρακάτω άντλησα από το ειδησεογραφικό πόρταλ

https://www.newsbomb.gr/ με τίτλο: Απίστευτα πράγματα:

“Η Σακελλαροπούλου είπε σε παιδιά δημοτικού για αρκουδάκια που δεν έχουν φύλο”:

«Βαθιά θλίψη και οργή προκαλούν τα όσα είπε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε μαθητές και μαθήτριες της τρίτης τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε για τον Winnie ένα αρκουδάκι από κάποιο παιδικό παραμύθι και τους είπε ότι... δεν είναι ούτε αρσενικό, ούτε θηλυκό, αλλά κάτι... άλλο.

Όπως είπε, αυτό είναι το αγαπημένο της παιδικό, παραμύθι καθώς ουσιαστικά προωθεί μια unisex κοινωνία χωρίς διακριτά φύλα.

Η αναφορά της κυρίας Σακελλαροπούλου έχει ως εξής:

«Το αρκουδάκι Winnie-the-Pooh έχει όνομα και αρσενικό και θηλυκό. Και αυτό είναι που έχει προκαλέσει μεγάλη προσοχή. Δεν ήθελαν να δώσουν όνομα ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό και έδωσαν και τα δύο. Ήταν πολύ νωρίς αυτά όταν γράφτηκαν σε σχέση με το σημείο που βρισκόμαστε τώρα»!

Η ομιλία έγινε σε παιδιά δημοτικού, που ακόμα δεν έχουν διαμορφώσει την προσωπικότητα τους και έγινε από την πρώτη πολίτη της χώρας που υποτίθεται ότι προστατεύει τους θεσμούς και τις αρχές του Συντάγματος.

Και το ερώτημα που γεννάται είναι: Με ποιο δικαίωμα η ΠτΔ προωθεί συγκεκριμένη προπαγάνδα περί σεξουαλικών ταυτοτήτων σε ανήλικα παιδιά του δημοτικού, προκαλώντας σύγχυση ότι υπάρχει και τρίτο, άφυλο φύλο;

Γιατί η κυρία Πρόεδρος καίγεται να ενημερώσει ανήλικα παιδιά ότι εκτός από το he, το she, υπάρχει και το it για ανθρώπους;

Αν θέλει η κυρία Σακελλαροπούλου να συζητά για ασαφείς ταυτότητες φύλου μπορεί να καλεί στο προεδρικό Μέγαρο συνομήλικους της και ομοϊδεάτες της και να κουβεντιάζουν όσες ώρες θέλουν. Μπορούν αν θέλουν να ξημεροβραδιάζονται και να κάνουν διαλέξεις περί έμφυλων συμπεριφορών.

Όμως με τα παιδιά του ελληνικού λαού δεν μπορεί να παίζει καμία Σακελλαροπούλου.»!

Ειλικρινά, μέσα στην σαπίλα της προπαγάνδας, της διαστρέβλωσης της αλήθειας, της ωμής παραπληροφόρησης των ΜΜΕ, υπάρχουν ακόμη ειδησεογραφικά πόρταλ στο διαδίκτυο, που αναδεικνύουν όσα προσπαθούν να μας κρύψουν! Και αν είχε μια φωνή ο ελληνικός λαός, θα φώναζε στον Πρωθυπουργό και στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας:

Έως εδώ και μη παρέκει! Γιατί δεν μάθατε απολύτως τίποτε από τους Έλληνες σοφούς, που αναγνωρίζει όλη η Παγκόσμια Κοινότητα:

«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει…» (Αγάθων, 450-400 π.Χ. – αρχαίος τραγικός)!

Που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει:

«Ο άρχων πρέπει να έχει κατά νουν τρία πράγματα: Πρώτον, ότι διοικεί ανθρώπους (με τις ατέλειες και τις αδυναμίες τους, με παράπονα δίκαια ή και παράλογα, αλλά πάντως πνευματικά όντα και όχι ζώα)! Δεύτερον, ότι διοικεί σύμφωνα με τους υφιστάμενους νόμους της πολιτείας (γραπτούς και άγραφους) και συνεπώς είναι απαράδεκτο να εκτρέπεται σε υπερβασίες, αυθαιρεσίες και αδικίες και, Τρίτον, ότι δεν είναι αιώνιος άρχων, κάποτε θα εκπέσει της αρχής και πρέπει ως εκ τούτου, να είναι πολύ προσεκτικός, ώστε όταν απομακρυνθεί από την εξουσία να έχει αφήσει αγαθές εντυπώσεις, τόσο για τις ικανότητές του, όσο και για τις αρετές του!»!!

Οι “Ταλιμπάν” της ΕΕ θέλουν να καταργήσουν τα Χριστούγεννα…

 

https://fantomas.gr/wp-content/uploads/2021/12/Screenshot_32-750x375.jpg

 



Απίστευτη είδηση κι όμως αληθινή!

Διαβάζουμε στο ειδησεογραφικό πόρταλ https://fantomas.gr/

τα παρακάτω:

Η Ευρωπαία επίτροπος, που προσπάθησε να καταργήσει τα Χριστούγεννα δεν είναι άλλη από τη Μαλτέζα, Χελένα Ντάλι, σύμφωνα με δημοσίευμα του Politico, και πολλά ακόμη ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης που καταδικάζουν την οδηγία για “χρήση πιο ουδέτερης γλώσσας εντός της Κομισιόν”!

Η επίτροπος για την Ισότητα, Χελένα Ντάλι, στα τέλη Οκτωβρίου έγραψε χαρακτηριστικά:

«Δεν ισχύουν για όλους οι χριστιανικές γιορτές, ούτε όλοι οι χριστιανοί τις γιορτάζουν τις ίδιες ημερομηνίες! Το προσωπικό της Κομισιόν καλύτερα να αποφεύγει εκφράσεις όπως: “Τα Χριστούγεννα μπορεί να προκαλέσουν πολύ στρες”, αλλά, αντ’ αυτού, να προτιμά το: “Οι γιορτές μπορεί να προκαλέσουν πολύ στρες”!

Το έγγραφο περιείχε μερικές οδηγίες, όπως οι αξιωματούχοι:

“Να μην απευθύνονται ποτέ σε ένα ακροατήριο ως, κυρίες και κύριοι, αλλά να χρησιμοποιούν εκφράσεις όπως: “αγαπητοί συνάδελφοι”!

Σε αυτό το σημείο ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, κατέδειξε ότι διαφωνεί γράφοντας, ενάντια στις οδηγίες της Επιτρόπου: “Καλησπέρα σας Κυρίες και Κύριοι”!»!

Αντιλαμβάνεστε φίλες και φίλοι, τι ακριβώς σχεδιάζουν στην ΕΕ;

Έχετε ενημερωθεί για επώνυμες καταγγελίες, πως οι Εικόνες του Χριστού και της Παναγίας έχουν αποκαθηλωθεί από δημόσια νοσοκομεία;

Έχετε ακούσει κάποιο Συστημικό ΜΜΕ να σας λέγει “Καλά Χριστούγεννα”; Εκτός βεβαίως κάποιων ελάχιστων εξαιρέσεων! Οι περισσότεροι Συστημικοί δημοσιογράφοι, τι σας λένε; Μα βέβαια το άχρωμο, άγευστο, άνοστο: “Καλές γιορτές”! Σαν τον Αλέξη Τσίπρα, βεβαίως, βεβαίως!!

Ο Πρόεδρος του Reuters είναι επενδυτής και μέλος Δ.Σ. της Pfizer και στο WEF, καταγγέλλει το ΑΚΚΕΛ…


ΑΚΚΕΛ: Τι κάνει ο κ. Μ.Βορίδης στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης-Τροφίμων;




Αναφέρει το Αγροτικό – Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021:

«Προσωποποίηση της σύγκρουσης συμφερόντων και διεστραμμένης παραβίασης της δημοσιογραφικής δεοντολογίας αποδεικνύεται ο James Smith, πρόεδρος του Πρακτορείου Reuters.

Το Πρακτορείο Reuters αποδεικνύεται ότι είναι βέβαια πρακτορείο αλλά όχι Πρακτορείο Ειδήσεων. Πρακτορεύει τα εμβόλια της Pfizer και έχει κάνει fact checker το Reuters για να κυνηγάει τίμιους δημοσιογράφους, πολιτικούς, γιατρούς κλπ. που αποκαλύπτουν τις παρανομίες της Pfizer και τού μειώνουν το παραδάκι στις τσεπάρες του.

Το συγκεκριμένο ηγετικό στέλεχος του δημοσιογραφικού (υποτίθεται) Ιδρύματος Thomson-Reuters είναι ταυτόχρονα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Pfizer και μεγαλοεπενδυτής της, μέλος του Διεθνούς Επιχειρηματικού Συμβουλίου στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ WEF (του άλλου σεσημασμένου Klaus Schwab, που το 2003 “βράβευσε” τον Μητσοτάκη ως παγκόσμιο ηγέτη του αύριο,

https://akkelparty.blogspot.com/2021/10/blog-post_16.html) ενώ είναι και στην Συμβουλευτική Επιτροπή του περιβόητου Atlantic Council, που ουσιαστικά λειτουργεί ως ένας τύπος δημοσιοσχετίστικου think tank για τα ακραία και ανθελληνικά συμφέροντα γύρω από το ΝΑΤΟ.

Θα κουνηθεί καμμία ΕΣΗΕΑ ή η ομοσπονδία ΠΟΕΣΥ (ή άλλοι λαλίστατοι υπέρ των προϊόντων της Pfizer και ΣΙΑ) για να τοποθετηθούν και να αποκαταστήσουν την δεοντολογία;

Εμείς το λέμε, ας δούμε τι θα κάνουν.»!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες