Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ''ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ'' ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ!


Εκ μέρους της Δημοτικής Παράταξης ''αλλάzουμε ΜΑΖΙ'' οι κυρίες Μάχη Ανδριανού και Γεωργία Τσερώνη παρέδωσαν τρόφιμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Παναγίας Γιάτρισσας την Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021.

Η συγκεκριμένη πράξη εντάσσεται στο πνεύμα των ημερών του εορτασμού των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, καθώς και των Θεμελιωδών Αρχών της Προσφοράς, της Αγάπης και της Αλληλεγγύης προς τον Συνάνθρωπο, με την ευχή να είμαστε όλοι συμπαραστάτες, προς τον Συμπάσχοντα, κατά τη διάρκεια ολόκληρου του έτους.


Μάχη Ανδριανού-Γεωργία Τσερώνη

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Νεότερη Παλαιότερη