Ιταλίδα Ευρωβουλευτής: Ειμαι θυμωμένη και ανήσυχη για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα! Η υποχρεωτικότητα διαχωρίζει τους πολίτες! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 02, 2021

Ιταλίδα Ευρωβουλευτής: Ειμαι θυμωμένη και ανήσυχη για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα! Η υποχρεωτικότητα διαχωρίζει τους πολίτες!

Στην εκπομπή Focus 8-11 και στον δημοσιογράφο Στ. Δαμιανίδη μίλησε η Ιταλίδα Ευρωβουλευτής, Φραντζέσκα Ντονάτο.

Για το πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους πολίτες άνω των 60 ετών είπε: «Άκουσα και είμαι θυμωμένη και ανήσυχη. Αυτό που έγινε δε συνάδει με τον ευρωπαϊκό νόμο, με τους κανονισμούς για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι μέτρο το οποίο διαχωρίζει τον κόσμο σε εμβολιασμένους και μη, δεν θα πρέπει να γίνει αποδεκτό από πλευράς κοινοβουλίου».

«Αυτοί που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις θα πρέπει να απομακρυνθούν και να βάλουν πρόστιμο στον εαυτό τους. Ο λαός δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτρέψει να καταπατηθούν οι βασικές αρχές της δημοκρατίας. Θα πρέπει να ανθρώπινα δικαιώματα να υπερασπιστούν με κάθε τρόπο. Στην Ιταλία αυτή τη στιγμή επικρατεί επίσης μία κρίσιμη κατάσταση, θα πρέπει ο κόσμος να ξυπνήσει επιτέλους να δείξει την απέχθειά του και την αποστροφή του» σημείωσε.

Για τα συμβόλαια των εταιριών που παρασκευάζουν τα εμβόλια με την ΕΕ και το γιατί δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε πλήρη έκδοση, ανέφερε ότι: «H συγκεκριμένη διαδικασία δεν είναι καθόλου δημοκρατική. Πρέπει αυτά τα πράγματα να είναι ξεκάθαρα, η στάση αυτή δείχνει ότι δεν υπάρχει διαφάνεια και αξιοπιστία. Τίθενται  σοβαρότατα θέματα δημοκρατικότητας στη λειτουργία της ΕΕ. Προκύπτει εύκολα από το γεγονός ότι για να βγουν στη δημοσιότητα τα συμβόλαια, χρειάστηκε πρώτα να δώσουν άδεια οι φαρμακευτικές εταιρίες. Και μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει απόλυτη γνώση για το πλήρες περιεχόμενο δεν μας επιτρέπεται να δούμε όλα τα στοιχεία των συμβολαίων».

«Το πράσινο πιστοποιητικό είναι παράνομο, δεν προστατεύει κανέναν, λειτουργεί σαν ελεγκτικό μέσο στις μετακινήσεις των πολιτών» υπογράμμισε.

«Το περιεχόμενο των εμβολίων είναι πολύ σοβαρό ζήτημα και το γεγονός ότι δεν επιτρέπεται σε κανέναν να εξετάσει του εμβολίου, όλες οι πληροφορίες που έχουμε προέρχονται από τις παρασκευάστριες εταιρίες. Δεν έχει γίνει κανένας έλεγχος από  τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, ή από κάποια άλλη Αρχή. Αυτό είναι λάθος, θα πρέπει να εμπιστευτούμε τις εταιρίες χωρίς να μπορούμε να γνωρίσουμε  εάν μας λένε την αλήθεια», σημείωσε.

Για την αύξηση των θανάτων που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα, σε όλο τον κόσμο:

«Είναι πολύ σοβαρό το θέμα, ένας λόγος παραπάνω για να εξετάσουμε το περιεχόμενο των εμβολίων. Στην Ιαπωνία που εξέτασαν το εμβόλιο της Moderna, βρήκαν μεταξύ άλλων  μεταλλικά στοιχεία και απέσυραν 2.000.000 δόσεις,  διότι έκριναν πως δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ανθρώπους.  Ένα ακόμη καμπανάκι για το μυστηριώδες περιεχόμενο των εμβολίων, που ενδεχομένως είναι ασύμβατο με τον ανθρώπινο οργανισμό.  Πρέπει να ερευνηθεί αυτή η αύξηση των θανάτων παγκοσμίως.  Στη Γερμανία ιατροδικαστικές έρευνες μαρτυρούν ότι οι 7 στους 10 που πεθαίνουν μετά τον εμβολιασμό τους, χάνουν τη ζωή τους εξαιτίας του εμβολίου. Πρέπει όλα αυτά να ληφθούν υπ’ όψιν, την ώρα που οδηγούμε ανθρώπους στον εμβολιασμό. Είναι κάτι σαν “φόνος εκ προμελέτης” , ειδικά όταν πρόκειται για νέους ανθρώπους και παιδιά. Είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας» είπε.

«Διαφωνώ απόλυτα με τον εμβολιασμό των παιδιών. Δεν υπάρχουν αξιόπιστες πληροφορίες για τις μακροπρόθεσμες αλλά και τις βραχυπρόθεσμες συνέπειες . Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι, από τα αποτελέσματα της μελέτης της Pfizer, προκύπτουν σχεδόν ίδιες παρενέργειες με αυτές των ενηλίκων, καρδιακά προβλήματα δηλαδή. Είναι έγκλημα να βλάπτεις συνειδητά νέους ανθρώπους», τόνισε.

«Οι κυβερνήσεις, κρύβουν τις παρενέργειες των εμβολίων. Αυτό που συμβαίνει στις χώρες της ΕΕ είναι έγκλημα. Υποκαταγράφονται οι παρενέργειες που προκύπτουν μετά τον εμβολιασμό, ιδιαίτερα όσες παρατηρούνται σε νέους ανθρώπους» πρόσθεσε.

“Πρέπει να αντισταθείτε  σε αυτή την τεράστια πίεση. Να προστατεύσετε τα παιδιά από το εμβόλιο, που είναι πολύ μεγάλο ρίσκο για την υγεία τους. Να αντισταθείτε στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, μην πιστεύετε  τυφλά στην επιστήμη, η επιστήμη δεν είναι θρησκεία, έχουμε κάθε δικαίωμα να αμφισβητούμε και να ζητάμε απαντήσεις. Να παλέψετε στα δικαστήρια για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σας , ελπίζω κάποια μέρα, ότι κάποιος δικαστής θα ξυπνήσει και θα αντιληφθεί το τι συμβαίνει.  Ήδη στις ΗΠΑ χθες ένας Ομοσπονδιακός δικαστής, μπλόκαρε την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των εργαζομένων στην υγεία, μετά από αγωγές των τελευταίων, κατά της κυβέρνησης» κατέληξε.

focusfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες