Άρης Μουσιώνης: Οι πολίτες οφείλουμε να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας – Με την «Όμικρον» βρήκαν νέο αφήγημα για να ασκήσουν πίεση στον εμβολιασμό – ΗΧΗΤΙΚΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 08, 2021

Άρης Μουσιώνης: Οι πολίτες οφείλουμε να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας – Με την «Όμικρον» βρήκαν νέο αφήγημα για να ασκήσουν πίεση στον εμβολιασμό – ΗΧΗΤΙΚΟ


Στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη μίλησε σήμερα ο ορθοπεδικός, Άρης Μουσιώνης.

«Δεν υπάρχει οργάνωση στις κινητοποιήσεις. Εάν υπήρχε οργάνωση θα είχαμε κατηγορηθεί ότι υποκινούμαστε από κάπου. Μόνο για τα ελέγξει μπορεί να τα οργανώσει κάποιος αυτά τα αυθόρμητα κινήματα. Ο λαός, οι πολίτες δείχνουν με τη συμμετοχή τους και τη δράση τους, το δρόμο σε όλους τους καθοδηγητές τους γνήσιους ή τους επίδοξους.

Η προχθεσινή διαδήλωση ήταν η πιο πολιτισμένη ήταν ειρηνικότατη και μαζικότατη. Τόσο κόσμο με τέτοιο παλμό και τέτοια διάρκεια δεν είχα ξαναδεί ποτέ σε προηγούμενες συγκεντρώσεις και πορείες στην πόλη μας» σημείωσε όσον αφορά τις διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών.

«Δεν υπάρχουν κόμματα σε αυτές τις διαδηλώσεις. Κι αυτό γιατί όλα τα κόμματα είναι στην ίδια πλευρά. Αυτή της κυβέρνησης. Μας ενώνει η κοινή προσπάθεια για λευτεριά, για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω», πρόσθεσε.

«Ο μόνος που δεν έχει καμία σχέση είναι ο κος Βελόπουλος. Στην πρόταση αντισυνταγματικότητας της πρότασης Μητσοτάκη για το πρόστιμο στους 60 και άνω που παραμένουν ανεμβολίαστοι, ήταν δυστυχώς μόνος. Δίνει μάχη να γίνουν τα πράγματα θεσμικά», υπογράμμισε.

Για τον εμβολιασμό των παιδιών κατά της covid-19 ο κ. Μουσιώνης: «Είναι τραγικό, είναι ανεπίτρεπτο, τα παιδιά περνάνε όλες τις ιώσεις στο πόδι. Για όνομα του Θεού. Σας παραπέμπω στη δήλωση του γενικού διευθυντή του ΠΟΥ που στις 17/9, όπου είχε πει ότι δε συντρέχει κανένας λόγος, δεν υπάρχει καμία επιστημονική μελέτη που να νομιμοποιεί αυτή την πράξη. Αυτά είναι όλα πράγματα πρωτόγνωρα, αυτό που ζούμε σήμερα στη χώρα μας και διεθνώς είναι μια δυστοπία απερίγραπτη. Οι πολίτες οφείλουμε να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας . Με το πλέον δημοκρατικό τρόπο, να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».

«Πρέπει να καταλάβουν οι πολίτες ότι, είτε θέλουμε είτε όχι αυτός ο ιός θα κάνει τον κύκλο του. Εμείς απλά πρέπει να κάνουμε αυτά που μας αναλογούν. Να μην πανικοβάλουμε τον κόσμο. να μην καταστρέψουμε την οικονομία, να μην τσαλακώσουμε τις ψυχές των ανθρώπων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να μας το ξεκαθαρίσουν οι διακεκριμένοι λοιμωξιολόγοι. Αυτός ο ιός μεταδίδεται με την αναπνευστική οδό ή δια της πεπτικής οδού; Να μας πουν κάποιοι αυτόκλητοι επιστήμονες την μεθοδολογία με την οποία ανακαλύπτουν στα λύματα τον ιό.Η χώρα μας όφειλε να κάνει αυτό που έκανε η Σουηδία. Στήριξε το σύστημα υγείας να μην καταρρεύσει. Έχοντας τον ίδιο πληθυσμό , λιγότερα νοσοκομεία, αλλά κοινωνία δομημένη. Είχε φτιάξει την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Προστάτευσε τα κέντρα υγείας και τα νοσοκομεία, κρατώντας τους ασθενείς στο σπίτι. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην Τουρκία. Εάν κάποιος νοσήσει, τον κρατούν μακριά από το νοσοκομείο, τον αναλαμβάνει συγκεκριμένος γιατρός και νοσηλευτής στο σπίτι» σημείωσε.

Για τη μετάλλαξη «Όμικρον», ανέφερε: «Η ιστορία Όμικρον είναι η ηπιότερη μορφή μετάλλαξης.Πρέπει να ευχόμαστε να επικρατήσει της Δέλτα . Δεν το περνάνε όμως έτσι. Βρήκαν νέο αφήγημα για να ασκήσουν πίεση στον εμβολιασμό».

Τέλος, για την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στη χώρα μας είπε: «Επισκέφθηκε τη Λέσβο ο Πάπας Φραγκίσκος, για να δείξει την ανθρωπιστική του υπόσταση; Αν θέλει να φροντίσει τους λαθρομετανάστες ο Ποντίφικας, ας τους πάρει στο Βατικανό. Αλλά θέλει μαζί με την κα Σακελλαροπούλου, με τον κο Μητσοτάκη τον κο Παπανδρεου και καμιά δεκαριά ΜΚΟ να κρατήσουν τους πρόσφυγες στην πατρίδα μας, ολοκληρώνοντας την προσπάθεια ανθελληνισμού του τόπου. Μόνο ο πατήρ Ιωάννης Διώτης αντέδρασε στην επίσκεψη του Πάπα, που ήρθε ξεμασκαρεμένος. Το θλιβερό δεν ήταν η συμπεριφορά των αστυνομικών κατά του γέροντα, αλλά η μη συμμετοχή των υπόλοιπων Χριστιανών που έβλεπαν αυτή την εικόνα και δεν αντιδρούσαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες