ΑΠΟΛΥΤΟ ξεμπρόστιασμα! Να, τι έλεγαν στην αρχή για τα εμβόλια – ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ, ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Δεκεμβρίου 04, 2021

ΑΠΟΛΥΤΟ ξεμπρόστιασμα! Να, τι έλεγαν στην αρχή για τα εμβόλια – ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ, ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


 Και τώρα βάζουν πρόστιμα σε όσους δεν το κάνουν, απειλώντας τους με φυλακή!!!! Λαέ πόσα θα ανεχτείς ακόμα;;;

Σε αυτό το βίντεο δεν χωράνε πολλά λόγια, καθώς το ψέμα ξεμπροστιάζεται με κάθε μεγαλοπρέπεια.

Πριν αναλάβει την εξουσία το Βαθύ Κράτος του Μπάιντεν εκτόξευε μύδρους κατά των εμβολίων, επειδή θα δίνονταν με κυβέρνηση Τραμπ!

Δια μαγείας μόλις ανέλαβαν την εξουσία, όλα αυτά ξεχάστηκαν!!!

Μεταξύ άλλων έλεγαν:

«Πιστεύω πως το αμερικανικό κοινό θα είναι πολύ επιφυλακτικό ως προς την λήψη του εμβολίου. Και καλά θα κάνει!!!!!

Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε τον Πρόεδρο (Trump) και να τον πιστέψουμε και να λάβουμε ένα εμβόλιο που ίσως να μας κάνει κακό.

Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει ένα εμβόλιο που πήρε έγκριση και κατόπιν διανέμεται πριν τις εκλογές. Θα το κάνατε; Λοιπόν, πιστεύω πως αυτό θα ‘ναι ένα πρόβλημα για όλους μας.

Όταν τελικά όντως, Θεού θέλοντος, λάβουμε ένα εμβόλιο, ποιος θα κάνει το εμβόλιο; Ποιος θα εμβολιαστεί; Θα χρειαστεί ν’ αποκτήσουμε πρόσβαση στα αποτελέσματα του εμβολίου ώστε να μπορούμε να κάνουμε την δική μας ανεξάρτητη εκτίμηση».

Δικό σας το βίντεο!!! Απολαύστε το:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες