Επιβεβαιώνονται οι φόβοι: Αφήνουν εμβολιασμένους εκτός ΜΕΘ για να μην «χαλάσει» το αφήγημα και τους «θερίζει» ο Covid-19 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Δεκεμβρίου 04, 2021

Επιβεβαιώνονται οι φόβοι: Αφήνουν εμβολιασμένους εκτός ΜΕΘ για να μην «χαλάσει» το αφήγημα και τους «θερίζει» ο Covid-19



63χρονος εμβολιασμένος πέθανε στα Τρίκαλα εκτός ΜΕΘ - Τα στοιχεία από τις ΥΠΕ που προκαλούν ερωτήματα

«Η λογική λέει ότι υπάρχουν δύο πιθανότητες και τρίτη δεν υπάρχει», είχε τονίσει ο καρδιολόγος Κωνσταντίνος Αρβανίτης για τους θανάτους εμβολιασμένων.

Όπως είχε αποκαλύψει τον τελευταίο καιρό έχουν καταγραφεί τριπλάσιοι θάνατοι σε εμβολιασμένους σε σχέση με ανεμβολίαστους, παρόλα αυτά τα ΜΜΕ επιμένουν ότι στις ΜΕΘ είναι κυρίως ανεμβολίαστοι.

«Ή μας λένε ψέματα τα ΜΜΕ, ή αλήθεια», είχε προσθέσει. Σε περίπτωση που μας λένε ψέματα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, πρέπει να επέμβει εισαγγελέας για fake news και στις ΜΕΘ η εικόνα είναι διαφορετική απ' αυτή που παρουσιάζεται.

Όμως είχε τονίσει ότι η δεύτερη εκδοχή «είναι ακόμα χειρότερη».

«Εάν όντως λένε αλήθεια τα ΜΜΕ και πράγματι το 90% στις ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι και εμείς είδαμε από τα στοιχεία του ΕΟΔΥ ότι οι εμβολιασμένοι που πεθαίνουν είναι τριπλάσιοι από τους ανεμβολίαστους πού πεθαίνουν οι εμβολιασμένοι; Έξω από τις ΜΕΘ προφανώς! Πού; Στα ράντζα, στους διαδρόμους; Σε κοινούς θαλάμους; Στο ασανσέρ; Στην ταράτσα; Στο υπόγειο; Πού; Αφού πεθαίνουν τριπλάσιοι και στις ΜΕΘ είναι μόνο το 10% αυτό σημαίνει κάτι τραγικό, ότι οι εμβολιασμένοι δεν μπαίνουν στις ΜΕΘ ότι και να έχουν για να μην ταραχτεί η στατιστική στις ΜΕΘ ότι και εάν συμβαίνει και να λέμε ότι στις ΜΕΘ το 90% είναι ανεμβολίαστοι. Δεν βάζουν τους εμβολιασμένους στις ΜΕΘ και εδώ προκύπτει μια κακομεταχείριση των εμβολιασμένων. Τους βάζουν οπουδήποτε αλλού, σε κοινούς θαλάμους, σε ράντζα, τους σκορπάμε σε άλλα νοσοκομεία για να βγουν οι στατιστικές των ΜΕΘ», είχε προσθέσει.

Οι ειδήσεις των τελευταίων ημερών μας κάνουν να υποψιαστούμε ότι μάλλον συμβαίνει η δεύτερη περίπτωση, καθώς αρκετοί θάνατοι εμβολιασμένων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας λαμβάνουν χώρα εκτός ΜΕΘ.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής κατέληξε στα 63 του χρόνια ο κρεοπώλης και επιχειρηματίας Γιώργος Νούλας, ο άνθρωπος που είχε ταυτίσει το όνομά του με τα παραδοσιακά και εξαιρετικής ποιότητας σουβλάκια και λουκάνικα στο Τρικαλινό και όχι μόνο παζάρι.

Ο θανών νοσούσε από κορωνοϊό παρόλο που ήταν πλήρως εμβολιασμένος και νοσηλεύονταν διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ στην πτέρυγα Covid-19 του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Και η ΠΟΕΔΗΝ έκανε καταγγελία πως άφησαν εκτός ΜΕΘ 50χρονο εμβολιασμένο για να μπει ο ανεμβολίαστος Μητροπολίτης Αιτωλίας.

«Πάνω από 120 διασωληνωμένοι ασθενείς με κορωνοϊό βρίσκονται εκτός ΜΕΘ σήμερα με στοιχεία του ίδιου του υπουργείου Υγείας. Δεν νοσηλεύονται σε ΜΑΦ όπως ισχυρίζονται. Οι περισσότεροι εξ αυτών σε βρίσκονται απλούς θαλάμους κλινικών κορωνοϊού μαζί με άλλους ασθενείς.

Οι ηλικιωμένοι διασωληνωμένοι ασθενείς δεν μεταφέρονται ποτέ.

Κοιτάξτε όμως τη συνέβη στο Αγρίνιο. Υπάρχει ένας 50χρονος ασθενής με κορωνοϊό εμβολιασμένος που είναι επί πέντε ημέρες διασωληνωμένος σε απλό θάλαμο του νοσοκομείου Αγρινίου και μάλιστα με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Δεν βρίσκεται ΜΕΘ. Όχι μόνο για αυτόν τον ασθενή και για δεκάδες άλλους ειδικά ηλικιωμένους.

Έχουμε πει ότι μπορεί να υπάρχουν λίγα διαθέσιμα κρεβάτια, δεν διατίθενται όμως για όλους και με σειρά προτεραιότητας. Φυσικά γιατί δεν φθάνουν.

Ο Μητροπολίτης κοντά στα 80 του έτη, που του ευχόμαστε περαστικά ολόψυχα, ανεμβολιαστος και πολέμιος του εμβολίου και του κορωνοϊού, μπήκε στο νοσοκομείο με εισαγωγή την Τετάρτη το μεσημέρι και το ίδιο βράδυ βρήκε ΜΕΘ και μάλιστα από τις πιο οργανωμένες. Που τέτοια τύχη οι άλλοι διασωληνωμένοι ασθενείς που βρίσκονται εκτός ΜΕΘ.

Παράδειγμα στο ΑΧΕΠΑ, χθες Πέμπτη υπήρχαν 13 διασωληνωμένοι στις κλινικές και σήμερα 6. Κανείς δεν μπήκε σε ΜΕΘ και κανείς δεν έγινε καλά. Τι έγιναν; Αυτή είναι η κατάσταση σε πολλά νοσοκομεία».

Την ίδια ώρα βλέπουμε ότι σύμφωνα με τα χθεσινά στοιχεία από την 2η και την 7η ΥΠΕ (Πειραιά/Αιγαίου και Κρήτης αντίστοιχα) έχουν καταγραφεί περισσότεροι θάνατοι σε εμβολιασμένους, όμως στις ΜΕΘ είναι κυρίως ανεμβολίαστοι.

  • Στην 2η ΥΠΕ το 67,5% των νοσηλευόμενων σε ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι, όμως μόλις το 44,44% των θανάτων έχει συμβεί σε ανεμβολίαστους.
  • Στην 7η ΥΠΕ το 68,2% των νοσηλευόμενων σε ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι, όμως μόλις το 40% των θανάτων έχει συμβεί σε ανεμβολίαστους.



Πρόκειται για μια ακόμη αποκάλυψη που χρειάζεται άμεσα διερεύνηση από τον εισαγγελέα, γιατί μιλάμε για θανάτους ανθρώπων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες