Eπίσκεψη του βουλευτή Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γ. Ψυχογιού, στον Σχίνο και την ευρύτερη περιοχή - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Δεκεμβρίου 07, 2021

Eπίσκεψη του βουλευτή Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γ. Ψυχογιού, στον Σχίνο και την ευρύτερη περιοχή


Eπίσκεψη του βουλευτή Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γ. Ψυχογιού, στον Σχίνο και την ευρύτερη περιοχή για την ανάγκη άμεσης παρέμβασης με αντιπλημμυρικά και αντιδιαβρωτικά έργα, αποζημίωσης των πληγέντων κατοίκων και επαγγελματιών και ενός σχεδίου με την επίβλεψη των υπηρεσιών για την προστασία και την φυσική αναγέννηση του περιβάλλοντος και της περιοχής συνολικά.

ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΨΥΧΟΓΙΟΥ

Στην τέταρτη κατά σειρά επίσκεψή μας στον Σχίνο και την Κοινότητα Πισίων το περασμένο Σάββατο, συναντηθήκαμε με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας και εκπροσώπους Συλλόγων της περιοχής προκειμένουν να ενημερώσουμε για τις παρεμβάσεις μας στη Βουλή στα ζητήματα που είχαβν οι ίδιοι θέσει αλλά και να δούμε από κοντά την κατάσταση που επικρατεί μετά τις πρόσφατη νεροποντή που προκάλεσε πολά προβλημτα στο οδικό δίκτυο, την ΄υδρευση και τις υποδομές.

Αυτό που προκύπτει είναι έξι μήνες αδράνειας μετά τη μεγάλη πυρκαγιά στα Γεράνεια. Το “επιτελικό κράτος” της κυβέρνησης φαντάζει ως το πιο σύντομο ανέκδοτο για την τοπική κοινωνία

Επιμένουμε και ζητάμε να ξεκινήσουν άμεσα τα αντιπλημμυρικά και αντδιαβρωτικά έργα στο Σχίνο και την ευρύτερη περιοχή με βάση τη μελέτη της Διεύθυνσης Δασών Κορινθίας που εκπονήθηεκ ταχύτατα, γιατί η κατάσταση είναι τραγική και επικίνδυνη. Ζητάμε επίσης να προχωρήσουν οι αναγκαίες ενισχύσεις και ελαφρύνσεις στους πληγέντες επαγγελματίες και κατοίκους πο είχε εξαγγείλει οι κυβέρνηση εμπαίζοντας τους διακιο΄τχους.

Οι παρεμβάσεις μας στη Βουλή και εκτός, θα συνεχιστούν στοχευμένα και με ένταση σε αυτή την κατεύθυνση, για την υπεράσπιση των ανθρώπων της περιοχής, των τυποδομών και φυσικά του περιβάλλοντος που έχει υποστεί τεράστια ζημιά από τις πρόσφατες πυρκαγιές που κατέστρεψαν περί τα 70.000 στρέμματα δάσους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες