«Τα MRNA έχουν μέσα ΝΕΚΡΑ ΕΜΒΡΥΑ;;;»! Παγώνη: «ΝΑΙ»!!! «Χαμός» στον «αέρα», μετά τα μάζευε – ΥΠΕΡΒΙΝΤΕΑΡΑ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 06, 2021

«Τα MRNA έχουν μέσα ΝΕΚΡΑ ΕΜΒΡΥΑ;;;»! Παγώνη: «ΝΑΙ»!!! «Χαμός» στον «αέρα», μετά τα μάζευε – ΥΠΕΡΒΙΝΤΕΑΡΑ


Για πολλά και διάφορα μίλησε η πρόεδρος της Ένωσης νοσοκομειακών γιατρών Αθήνα-Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, σε τηλεοτπικό σταθμό!

Ωστόσο, όλοι «πάγωσαν», όταν από δημοσιογράφο έγινε ερώτηση σχετικά με το αν υπάρχουν «νεκρά έμβρυα» μέσα στα MRNA εμβόλια!

Η κα Παγώνη απάντησε αυθορμήτως «ΝΑΙ», προσπαθώντας στην συνέχεια να τα μαζέψει!

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΙΝΤΕΑΡΑ:


Σημειώνεται πως σε άρθρο του el.gr, είχατε διαβάσει πως πληροφοριοδότης της Pfizer εμφανίστηκε στο Project Veritas ισχυριζόμενη πως αποκαλύπτει συγκλονιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνουν στελέχη εταιρειών να διατάζουν το προσωπικό να σιωπήσει σχετικά με την χρήση ανθρώπινου εμβρυϊκού ιστού στις εργαστηριακές δοκιμές του εμβολίου COVID της εταιρείας.

Θυμηθείτε το βίντεο:


el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες