Η “εικόνα” απο το εμβολιασμένο Ισραήλ.. Μην πιστεύετε την πληρωμένη τηλεόραση!!!(Video)


1) 33% του πληθυσμού ΔΕΝ έχουν καν εμβολιαστεί!

2) Η κυβέρνηση ήδη ανακάλεσε τα πιστοποιητικά. 55% αυτή τη στιγμή ΔΕΝ έχουν Γκριν Πας (γιατί χρειάζονται 3η δόση)

3) Υπάρχει έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας που επιβεβαιώνει πως οι μάσκες δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα

4) 5-10% μόλις των παιδιών έχουν εμβολιαστεί. Η κυβέρνηση αναγνώρισε δημόσια την αποτυχία της στο πρόγραμμα εμβολιασμού των παιδιών. Οι γονείς αντιστέκονται!


5) Η κυβέρνηση άφησε να διαρρεύσει είδηση πως θα βάλουν στο κόσμο βραχιολάκια για να ξεχωρίζουν στα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Η αντίδραση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που το υποτιθέμενο μέτρο δεν εφαρμόστηκε.


6) Η κοπέλα που κάνει το ρεπορτάζ, πιστεύει πως η κυβέρνηση χρησιμοποίησε την είδηση για τα βραχιολάκια ως αντιπερισπασμό. Ώστε να περάσει νόμο που εξουσιοδοτεί την αστυνομία να μπουκάρει σε οικίες, αντιφρονούντων πολιτών, χωρίς ένταλμα!

ksipnistere.com

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Νεότερη Παλαιότερη