Ισραήλ: Ρεκόρ κρουσμάτων σε μια από τις πιο εμβολιασμένες χώρες - Ξεπέρασαν τα 69.000 - Το 55% εμβολιασμένοι! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιανουαρίου 23, 2022

Ισραήλ: Ρεκόρ κρουσμάτων σε μια από τις πιο εμβολιασμένες χώρες - Ξεπέρασαν τα 69.000 - Το 55% εμβολιασμένοι!


Εκτόξευση κρουσμάτων στην χώρα που έχει χορηγήσει 4η δόση σε 250.000 πολίτες
Από το πιο εμβολιασμένη χώρα πλέον είναι η πιο μολυσμένη. Μιλάμε για το Ισραήλ που βρέθηκε να μετρά 69.201 νέα κρούσματα κορωνοϊού, ανεβάζοντας τον συνολικό απολογισμό των μολύνσεων στη χώρα σε 2.168.016.

Το σημαντικό είναι ότι μιλάμε για την χώρα που έχει εμβολιάσει με 3 δόσεις το 53% του πληθυσμού ενώ 250.000 άτομα έχουν λάβει και 4η δόση!

Από την Παρασκευή, το 55% των σοβαρών κρουσμάτων είναι σε ασθενείς που έχουν λάβει τρία εμβόλια και το 24% των περιπτώσεων είναι σε ασθενείς που δεν έχουν κάνει καθόλου το εμβόλιο.

Θετικός βρέθηκε και ο Υπ. Άμυνας που έκανε την 4η δόση! Άραγε που θα σταματήσει αυτό ή μήπως εμβολιάζουν για να εμβολιάζουν;

Ο υπουργός Άμυνας, ο οποίος έχει λάβει τέσσερα εμβόλια, είπε ότι αισθάνεται καλά και θα συνεχίσει να διαχειρίζεται και να επιβλέπει τις υποθέσεις ασφαλείας του Ισραήλ από το σπίτι του όπου βρίσκεται σε απομόνωση.

Σχεδόν το 10% όσων διαγνώστηκαν θετικοί τις τελευταίες 24 ώρες είχε νοσήσει ξανά.

Δύο ασθενείς έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές της Covid-19, ανεβάζοντας τον απολογισμό των θυμάτων της νόσου στη χώρα σε 8.371.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση ανέβηκε από 593 σε 638 και είναι ο υψηλότερος από τον Σεπτέμβριο του 2021, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Τα ενεργά κρούσματα ανέρχονται σε 427.023, αριθμός που αποτελεί νέο ρεκόρ. Ο δείκτης θετικότητας στα τεστ που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ωρο στο Ισραήλ έφθασε επίσης σε νέο υψηλό και συγκεκριμένα στο 20,13%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες