Νέα αποκάλυψη για την «δημοσκοπική» εταιρεία Αbacus: Πήρε πρόσφατα 150.000 ευρώ από την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη! (φώτο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιανουαρίου 28, 2022

Νέα αποκάλυψη για την «δημοσκοπική» εταιρεία Αbacus: Πήρε πρόσφατα 150.000 ευρώ από την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη! (φώτο)

Δεν έχουν σταματημό οι αποκαλύψεις για την «δημοσκοπική» εταιρεία, Abacus Research, η οποία είναι άγνωστη στο ευρύ κοινό και έκανε μια «δημοσκόπηση» που προκαλεί… τουλάχιστον γέλιο! 

Πρόκειται για μια εταιρεία που έχει πάρει επί κυβερνήσεως ΝΔ 150.000 ευρώ και διεξάγει έρευνες για κρατικούς οργανισμούς. Για την ΕΡΤ, για το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, για το ΚΕΘΕΑ και το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών.

Χρήματα των φορολογούμενων Ελλήνων που δόθηκαν σε μια μυστηριώδη εταιρεία, χωρίς να γνωρίζουμε αν υπήρξε κάποιο κριτήριο για την επιλογή της. Δεν μας κάνει βέβαια εντύπωση, άλλωστε πριν λίγες ημέρες δόθηκαν 500.000 ευρώ στην εταιρεία, GRGenesis Facility Management, από την Περιφέρεια Αττικής. 

Από την συγκεκριμένη εταιρεία προμηθευτήκαμε τα γνωστά πλέον «θηρία» του Γ.Πατούλη, που έμειναν κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας παρκαρισμένα και με σηκωμένους τους υαλοκαθαριστήρες.  

Τα χρήματα που πήρε από το ελληνικό κράτος μάλλον ήταν αρκετά για να κάνει μια «δημοσκόπηση» για λογαριασμό του Alpha, η οποία έγινε σε μόλις 300 νοικοκυριά και έβγαλε τα πιο απίστευτα ποσοστά που έχουμε δει ποτέ σε δημοσκόπηση.

Οι αθεόφοβοι έδωσαν τη ΝΔ στο 32,0%, τον ΣΥΡΙΖΑ στο 17,5%, το ΚΙΝΑΛ στο 17,0%, το ΚΚΕ στο 5,0% (το μόνο μάλλον πέτυχαν), την Ελληνική Λύση και το ΜέΡΑ 25 στο 2%!

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες