Αγωγή “τρεχει” στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης Φάουτσι, Γκέιτς, ΠΟΥ και οι Big Pharma.. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιανουαρίου 02, 2022

Αγωγή “τρεχει” στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης Φάουτσι, Γκέιτς, ΠΟΥ και οι Big Pharma..


Στις 6 Δεκεμβρίου 2021, μια γενναία δικηγόρος, η Hannah Rose, ο Dr. Mike Yeadon και άλλοι 5 προσφεύγοντες, κατέθεσαν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC / ΔΠΔ), μια εντυπωσιακή αγωγή 46 σελίδων, με την οποία κατηγορούν τους William Gates III, Melinda Gates, Anthony Fauci, Peter Daszak και άλλα 12 άτομα για κατά συρροή εγκλήματα σε βάρος της ανθρωπότητας, για γενοκτονία, για εγκλήματα πολέμου και για πολυάριθμες παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης, όπως αυτά ορίζονται στα άρθρα 6, 7, 8, 15, 21 και 53 του Καταστατικού της Ρώμης.


Μεταξύ αυτών που κατηγορούνται περιλαμβάνονται διευθύνοντες σύμβουλοι (CEO) των κορυφαίων εταιρειών πληροφορικής και εμβολίων, διευθυντές «φιλανθρωπικών» ιδρυμάτων, ο διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), ο διευθυντής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF, Davos) και ηγέτες στον τομέα της υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου.

William Gates: συμπρόεδρος του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates
Melinda Gates: συμπρόεδρος του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates
Anthony Fauci: διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας & Λοιμωδών Νόσων
Klaus Schwab: Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ
Peter Daszak: CEO της ΜΚΟ EchoHealth,
Albert Bourla: CEO της Pfizer
Stephane Bancel: CEO της AstraZeneca
Pascal Soriot: CEO της Moderna
Alex Gorsky: CEO της Johnson and Johnson
Tedros Adhanhom Ghebreyesus, Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ
Boris Johnson: Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Christopher Whitty: Επικεφαλής Ιατρικός Σύμβουλος του Ηνωμένου Βασιλείου
Matthew Hancock: νυν υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Περίθαλψης, και πρώην Υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου.
Sajid Javid: νυν υπουργός Εξωτερικών και πρώην υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Περίθαλψης του Ηνωμένου Βασιλείου.
June Raine: CEO της υπηρεσίας Φαρμάκων & Προϊόντων Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου
Ravid Shah: πρώην στέλεχος του Ιδρύματος Gates (από το 2001). Αναγορεύτηκε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ως «Young Global Leader» (το 2007). Και σήμερα είναι πρόεδρος του Ιδρύματος Rockefeller, ενός χρηματοδοτικού ID2020 μαζί με το Ίδρυμα Gates.
Οι προσφεύγοντες κατέθεσαν την αγωγή τους στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC / ΔΠΔ) της Χάγης για λογαριασμό των θυμάτων και ολόκληρου του πληθυσμού του Ηνωμένου Βασιλείου.

[Το πλήρες κείμενο της Προσφυγής εδώ: https://docdro.id/WUjv6iw]
press-gr.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες