Οι ανεμβολίαστοι θα νοσήσουν και θα πεθάνουν ένας ανόητος μύθος καταρρίφθηκε – Συγκλονίζουν τα επίσημα στοιχεία - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιανουαρίου 14, 2022

Οι ανεμβολίαστοι θα νοσήσουν και θα πεθάνουν ένας ανόητος μύθος καταρρίφθηκε – Συγκλονίζουν τα επίσημα στοιχεία


Τελικά μόνο οι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν και πεθαίνουν; – Αυτό είναι το ερώτημα ή απλά ήταν ένας ακόμη ανόητος μύθος, μια προσβλητική προπαγάνδα φόβου για να ασκήσουν πίεση στους πολίτες να εμβολιαστούν;

Οι πολιτικοί και επιστήμονες σε συγχορδία και ομοφωνία τους τελευταίους μήνες εντός και εκτός Ελλάδος δηλώνουν ότι οι ανεμβολίαστοι είναι αυτοί που κινδυνεύουν να νοσήσουν και θα πεθάνουν.
Οι εμβολιασμένοι είναι ασφαλείς, δεν κινδυνεύουν αυτό ήταν το ψεύτικο αφήγημα των τελευταίων μηνών.

Πολιτικοί που δημοσκοπικά καταρρέουν όπως ο Biden στις ΗΠΑ γιατί πέραν από ανεπαρκής, έχει παραπλανήσει σκόπιμα τα αμερικανικό λαό… δήλωνε ότι οι ανεμβολίαστοι θα νοσήσουν και θα πεθάνουν.
Στην Ελλάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο πρωθυπουργός μίλησε για πανδημία των ανεμβολίαστων και με τιμωρητικά μέτρα επιβάλλει πρόστιμα και ενοχοποιεί τους ανεμβολίαστους…
O Γάλλος Πρόεδρος Macron με μια απαράδεκτη δήλωση ανέφερε ότι θέλει να τσαντίσει τους ανεμβολίαστους.
Όλα αυτά όμως έχουν καταρρεύσει, γιατί απλά αργά ή γρήγορα η λογική θα κερδίσει, απέναντι στην προπαγάνδα και στην σκόπιμη τρομοκράτηση και παραπληροφόρηση η λογική θα κερδίσει… και κερδίζει.

Το bankingnews, όλους αυτούς τους μήνες έχει ταχθεί κατά της προπαγάνδας φόβου, έχει ταχθεί ξεκάθαρα κατά του διαχωρισμού των κοινωνιών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, έχει ταχθεί κατά οποιασδήποτε προπαγάνδας φόβου των πολιτών ειδικά για θέματα που αφορούν την υγεία.
Είναι πολιτική μικρότητα και πολιτική αλητεία, όποιος εκφοβίζει και τρομοκρατεί την κοινωνία.
Οι έλληνες τηλεπιστήμονες επιδίδονται όχι σε επιστημονικά αφηγήματα αλλά ως Muppet show, λειτουργούν ως τραγικές μαριονέτες που νομίζουν ότι εάν τρομοκρατήσουν την κοινωνία προσφέρουν υπηρεσίες… αλλά ο στόχος τους ένας να κερδίσουν την εύνοια της κυβέρνησης…

Τι αποκαλύπτουν τα στοιχεία;

Τρεις χώρες μας δίνουν σαφή εικόνα της πραγματικότητας.
Στην Ελλάδα, η αξιοπιστία των τηλεπιστημόνων έχει καταρρεύσει, οπότε επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε στοιχεία 3 χωρών για το ποιοι μεταδίδουν και νοσούν.
Τα στοιχεία που παραθέτουμε είναι επίσημα.
Στην Βρετανία πάντως, τα νέα είναι πολύ ενθαρρυντικά, ο covid 19 κορύφωσε, η Omicron κορύφωσε και αποδείχθηκε ότι ήταν σαν κρυολόγημα και γρίπη.
Τελικά μόνο οι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν και πεθαίνουν;
Αυτό είναι το ερώτημα ή απλά ήταν ένας ακόμη ανόητος μύθος, μια προσβλητική προπαγάνδα φόβου για να ασκήσουν πίεση στους πολίτες να εμβολιαστούν;

Ισραήλ: Το 52% των νοσούντων είναι εμβολιασμένοι

Το Ισραήλ καταγράφει ρεκόρ κρουσμάτων κυρίως Omicron που έφθασαν τους 48.000.
Ταυτόχρονα καταγράφεται ήπια αύξηση των θανάτων, τις τελευταίες επτά ημέρες 25 άνθρωποι πέθαναν από COVID.
Οι βαριά νοσούντες στο Ισραήλ ανέρχονται σε 283 εκ των οποίων 65 ήταν διασωληνωμένοι και 9 σε μηχανήματα εξωσωματικής οξυγόνωσης (ECMO).
Από τους 283 βαριά ασθενείς στο Ισραήλ το 52% ήταν εμβολιασμένοι πλήρως με 3 ή 2 εμβόλια και το 48% ανεμβολίαστοι.
Επίσης στους 65 διασωληνωμένους, το 42% ήταν εμβολιασμένοι και το 58% ανεμβολίαστοι.
Ως μέτρο σύγκρισης τον Ιανουάριο του 2021 – πριν 1 χρόνο – το Ισραήλ είδε έως και 1.200 σοβαρά ασθενείς και συνολικά 1.443 θανάτους.
Τον Σεπτέμβριο, κατά τη διάρκεια της κορύφωσης του κύματος Delta, υπήρχαν πάνω από 750 σοβαρά ασθενείς και 678 Ισραηλινοί πέθαναν από COVID.
Μέχρι στιγμής 39 άνθρωποι έχουν πεθάνει τον Ιανουάριο 2022 στο Ισραήλ.
Οι σοβαρές ασθένειες και οι θάνατοι τείνουν να καθυστερούν αρκετές ημέρες, ίσως και εβδομάδες, σε σύγκριση με τις λοιμώξεις, επομένως οι ειδικοί έχουν προειδοποιήσει ότι το Ισραήλ είναι πιθανό να δει έναν αριθμό σοβαρών ασθενών που θα μπορούσαν να φτάσουν έως και τους 2.500 αλλά αυτό αποτελεί εκτίμηση του Hebrew University και μέλλει να αποδειχθεί ή όχι.

Σοκάρουν τα στοιχεία από την Αυστραλία

Οι πλήρως εμβολιασμένοι Αυστραλοί που βρέθηκαν στα νοσοκομεία λόγω COVID-19 ξεπέρασαν τους μη εμβολιασμένους
Για πρώτη φορά, η Νέα Νότια Ουαλία (NSW) έχει δει περισσότερους πλήρως εμβολιασμένους ασθενείς που νοσηλεύονται με COVID-19 σε σχέση με τους ανεμβολίαστους.
Στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από τη Μονάδα Κρίσιμων Πληροφοριών για τον COVID-19 της κυβέρνησης της Νέας Ουαλίας αποκάλυψαν ότι από τις 9 Ιανουαρίου, το 68,9% των ασθενών με COVID-19 ηλικίας 12 ετών και άνω στα νοσοκομεία είχαν εμβολιαστεί δύο φορές, ενώ μόνο το 28,8% δεν είχε εμβολιαστεί.
Ο αριθμός των εμβολιασμένων ασθενών με δύο δόσεις στις μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) ξεπέρασε επίσης εκείνους των μη εμβολιασμένων, με το 50,3% των εμβολιασμένων να είναι σε ΜΕΘ για COVID-19, έναντι 49,1% των ανεμβολίαστων.

Σοκάρουν και τα στοιχεία από την Μεγάλη Βρετανία

Σύμφωνα με στοιχεία από τη μελέτη ZOE COVID-19, στην Μεγάλη Βρετανία υπάρχουν επί του παρόντος 183.364 νέα καθημερινά συμπτωματικά κρούσματα COVID-19 κατά μέσο όρο, μειωμένο 12% σε σχέση με τα 208.471 που αναφέρθηκαν την περασμένη εβδομάδα.
Μεταξύ των ατόμων που έχουν εμβολιαστεί τουλάχιστον με δύο δόσεις εμβολίου, υπάρχουν σήμερα 83.699 νέα καθημερινά συμπτωματικά κρούσματα που ισοδυναμεί με το 45%.
Εάν ληφθούν υπόψη όλοι οι εμβολιασμένοι δηλαδή 1 ή 2 ή 3 δόσεις εμβολίων τότε προκύπτει ότι το 53,5% των κρουσμάτων αφορά εμβολιασμένους και το 46,5% ανεμβολίαστους αλλά με μεγάλη συμμετοχή παιδιών που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Ο καπιταλισμός και η κοινή λογική θα τερματίσουν τις εντολές εμβολίων το 2022

Ο καπιταλισμός όσο και η κοινή λογική, θα νικήσουν το 2022.
Σιγά – σιγά αρχίζουν να τα γυρνάνε οι θεσμικοί φορείς.
Η επικεφαλής των CDC Rochelle Walensky ανέφερε ότι το 75% όσων πέθαναν από covid 19 είχαν έως και 4 ασθένειες μαζί.
Επίσης τώρα αρχίζουν να διαχωρίζουν ότι άλλο είναι ένας πολίτης να νοσηλεύεται με covid 19 και άλλο να νοσηλεύεται με άλλη ασθένεια και απλά στο νοσοκομείο να εξακριβωθεί ότι πάσχει και από covid 19.
Οι εντολές εμβολίων είναι πιθανότατα παράνομες και αποτελούν, τουλάχιστον, μια μαζική παραβίαση των πολιτικών δικαιωμάτων και των ιδιωτικών αποφάσεων υγείας των πολιτών.
Ωστόσο λόγω του φόβου και των απειλών αλλά και ορισμένων λόγω ανησυχιών, πολλές μικρές επιχειρήσεις ήθελαν απεγνωσμένα να παραμείνουν ανοιχτές αφού έκλεισαν αναγκαστικά το μεγαλύτερο μέρος του 2020 και υπέστησαν μεγάλη απώλεια στο εισόδημα.
Μερικές επιχειρήσεις απλώς πιστεύουν στην «επιστήμη» και πιστεύουν πραγματικά ότι κάνουν το σωστό απαιτώντας τέτοιες εντολές.
Ωστόσο πολλές εταιρίες ενώ δηλώνουν ότι τηρούν τα μέτρα στην πράξη τα παραβιάζουν καθώς κατανοούν τις υπερβολές των απαιτήσεων εντολών.
Μπαίνουμε στο τρίτο έτος και ακόμη η πανδημία παραμένει ως φόβητρο, οι δυνάμεις του καπιταλισμού θα κινήσουν την τρομοκράτηση και τον φόβο που έχει καλλιεργηθεί γύρω από τον covid 19.

Πρώτον, αφού περάσει το κύμα Omicron όλο και περισσότεροι θα μιλούν για την φυσική ανοσία που έχει καθυστερήσει περίπου 18 μήνες.

Η Omicron μπορεί να καταλήξει να λειτουργήσει σαν το εμβόλιο της φύσης για σχεδόν όλους.
Οι άνθρωποι θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν αυτή την έννοια και θα πιέσουν περισσότερο την «επιστήμη» ως προς το γιατί έχει αγνοήσει την φυσική ανοσία – που έχει αποδειχθεί ότι είναι πιο ισχυρή από τον εμβολιασμό – μέχρι στιγμής.

Δεύτερον, θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στο αφήγημα και πολλά από τα μέτρα που έχουν θεσπιστεί να ακυρωθούν ή να μετριαστούν, ώστε μέρος της κανονικότητας να επιστρέψει.
Μια τέτοια χαλάρωση των πρωτοκόλλων Covid θα δώσει στη συνέχεια τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις, να χαλαρώσουν τους περιορισμούς.
Εδώ θα κυριαρχήσει ο καπιταλισμός και η κοινή λογική.
Ωστόσο πάντα θα υπάρχουν ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θα απαιτούν εμβόλια και μάσκες αλλά η ελεύθερη αγορά θα τους επιβραβεύσει ή θα τους αποδοκιμάσει.
Οι περισσότερες ωστόσο επιχειρήσεις, θα ανυπομονούν να «ανοίξουν τις πύλες» σε νέους πελάτες με κάθε δυνατό τρόπο.
Οι επιχειρήσεις που δεν θα υιοθετούν τα περιοριστικά μέτρα θα δουν άνοδο στην επιχειρηματική τους δραστηριότητα.
Αυτό θα χρησιμεύσει ως κίνητρο συμπεριφοράς για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να εναντιωθούν σε τυχόν μελλοντικές εντολές, οι επιχειρήσεις θα στραφούν ξανά στον καταναλωτή.
Κάποτε ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρίγκαν είχε πει…
«οι 9 πιο τρομακτικές λέξεις στην αγγλική γλώσσα είναι: Είμαι από την κυβέρνηση και είμαι εδώ για να βοηθήσω»

www.bankingnews.gr

2 σχόλια:

  1. ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ – ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠ’ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ…

    https://pas-mi-ellin-barbaros.blogspot.com/2021/09/blog-post.html

    Είναι απίστευτο! Τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα απ’ όσο νομίζαμε!
    Η παρακάτω λίστα διέρρευσε στην Αυστραλία, αλλά μας αφορά όλους!


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Anthony S. Fauci ΓΕΝΕΑΛΙΓΙΚΟ δέντρο

    https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwiVn-LCxbL1AhXOhv0HHTEhDS0QFnoECAYQAQ&url=http%3A%2F%2Fwww.reteccp.org%2Fprimepage%2F2021%2Fdemousa21%2Ffauci%2Fgenealogico-fauci.pdf&usg=AOvVaw2Tl_leOzxL8kFKoTM2E57n

    http://www.reteccp.org/primepage/2021/demousa21/fauci/genealogico-fauci.pdf

    --------------------
    AKOYΣTE TO BINTEO
    https://www.facebook.com/eirini.petridi.5/videos/263558205901541



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες