Τέλος και στην Καταλονία βάζει από σήμερα Παρασκευή το υγειονομικό πάσο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιανουαρίου 28, 2022

Τέλος και στην Καταλονία βάζει από σήμερα Παρασκευή το υγειονομικό πάσο


Τέλος στο υγειονομικό πάσο βάζει από σήμερα, Παρασκευή, η ισπανική περιφέρεια της Καταλονίας, όπου ήταν υποχρεωτικό για να μπει κάποιος σε μπαρ, εστιατόρια και αίθουσες για αθλητικές δραστηριότητες. Σύμφωνα με την περιφέρεια, το μέτρο αυτό είναι λίγο μόνο αποτελεσματικό μπροστά στη μεγάλη μεταδοτικότητα της Omicron.

«Ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού μπορεί και πάλι να μολυνθεί από τον ιό» εξαιτίας της Omicron, «ανεξάρτητα από την εμβολιαστική κατάστασή του ή από το γεγονός ότι είχε ήδη κολλήσει τη νόσο», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η περιφερειακή κυβέρνηση, η οποία ακολουθεί έτσι την άποψη της επιτροπής των ειδικών που έχει σχηματίσει.

«Κατά συνέπεια, η αποτελεσματικότητα της υποχρεωτικής χρήσης του πιστοποιητικού Covid μειώνεται», πρόσθεσε.

Η απόφαση αυτή δημοσιεύθηκε σήμερα στην περιφερειακή Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Μολονότι ο αριθμός των κρουσμάτων παραμένει πολύ υψηλός στην περιφέρεια αυτή, τα νοσοκομεία δεν είναι όσο κορεσμένα φοβούνταν οι αρχές πως θα είναι στα πιο απαισιόδοξα σενάριά τους.

Η περιφέρεια ήρε το μεγαλύτερο μέρος των περιορισμών, καθώς την Τρίτη καταργήθηκαν τα μέτρα για τη χωρητικότητα των εστιατορίων, όπως και το όριο των δέκα ατόμων ανά ιδιωτική συνάθροιση.

ΠΗΓΗ : primenews.press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες