Παράγει fake news ο Πρωθυπουργός… - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιανουαρίου 22, 2022

Παράγει fake news ο Πρωθυπουργός…

 Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022


https://media.ellinikahoaxes.gr/uploads/2022/01/268031544_641210920457198_4118346447492686963_n.jpg


Παράγει ψευδείς ειδήσεις ο Πρωθυπουργός; Κι όμως!

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Ellinika Hoaxes διαβάζουμε:

«Την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου του 2022, ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου πήρε συνέντευξη από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου. Η ατζέντα της συνέντευξης περιλάμβανε θέματα για την πανδημία, το ΕΣΥ, τους εμβολιασμούς και την υποχρεωτικότητα, τους διαγνωστικούς ελέγχους και τις τιμές τους, την ακρίβεια και τα ελληνοτουρκικά.

Σε ένα σημείο της συνέντευξης, αποκρινόμενος σε πρόταση του κ. Χατζηνικολάου σχετικά με τη δυνατότητα συνταγογράφησης των μοριακών ελέγχων, ο πρωθυπουργός δήλωσε πως τα μοριακά τεστ δεν συνταγογραφούνται σε καμία χώρα της Ευρώπης, για να επαναδιατυπώσει, ύστερα από υπόδειξη του δημοσιογράφου, ότι ενδεχομένως να γίνεται στην Αυστρία χωρίς να είναι ο κανόνας.

Ωστόσο, ο ισχυρισμός ότι η συνταγογράφηση τεστ PCR δεν είναι ο κανόνας στην Ευρώπη δεν ευσταθεί.»!

Για να γνωρίζουμε! Τα Ellinika Hoaxes αποτελούν την πρώτη οργανωμένη ομάδα ελέγχου γεγονότων στην Ελλάδα! Ο ρόλος των ομάδων ελέγχου γεγονότων που συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα είναι η αξιολόγηση της ακρίβειας ειδήσεων και δημοσιεύσεων που κυκλοφορούν στη πλατφόρμα του Facebook με στόχο τον περιορισμό της παραπληροφόρησης!

Αμέτι μουχαμέτι η κυβέρνηση θέλει την επέκταση ΚΥΤ Φυλακίου Έβρου…

 

https://egerssi.gr/wp-content/uploads/2022/01/11-184-300x169.jpg




Σας ενημέρωνα προχθές, πως η αρχή του τέλους για την αντιλαϊκή κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ήδη ξεκινήσει! Ο Έβρος έδωσε ηχηρό χαστούκι πριν δυο χρόνια στον Τούρκο Σουλτάνο, ο Έβρος σήμερα αποκαθηλώνει τον αυταρχικό “Καίσαρα” της Πατρίδας μας! Ανατρέποντας τα αντεθνικά σχέδια του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, ο οποίος στην γενέτειρά του και εκλογική περιφέρειά του Χίο, είναι ήδη “persona non grata”! Από τη στιγμή, που η κυβερνητική προσπάθεια άλωσης του Έβρου με χιλιάδες παράνομους μετανάστες απέτυχε, όπως λίγες ημέρες πριν είχε αποτύχει στα ακριτικά νησιά μας (Χίος, Μυτιλήνη)!

Οι ακρίτες μας στον Έβρο “επαναστάτησαν” κατά της κυβερνητικής προσπάθειας εξυπηρέτησης των Αμερικανικών σχεδίων στην υπερευαίσθητη περιοχή τους!

Σε αυτόν τον ξεσηκωμό πρωτοστάτησε ο Πρόεδρος του Αγροτικού – Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδος (ΑΚΚΕΛ) Βάκης Τσιομπανίδης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χρήστος Τυρμπάκης!

Τα συλλαλητήρια της Κυριακής και της Τρίτης ανάγκασαν την εταιρεία που είχε αναλάβει την επέκταση της δομής του ΚΥΤ Φυλακίου να σταματήσουν, να παραιτηθούν των εργασιών!

Άκρως αποκαλυπτικό το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το ΑΚΚΕΛ την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 και έχει ως παρακάτω:

«Σταμάτησαν τα έργα επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου, η οργή του λαού και η μήνυση του προέδρου του ΑΚΚΕΛ “παραίτησαν” τον υπεργολάβο της ΤΕΡΝΑ! Το ΑΚΚΕΛ εκφράζει τη χαρά και ικανοποίησή του με την απόφαση του υπεργολάβου της ΤΕΡΝΑ να παραιτηθεί από το έργο επέκτασης του ΚΥΤ-ΠΡΟΚΕΚΑ στο Φυλάκιο Έβρου και να αποσύρει τα μηχανήματα που είχαν ξεκινήσει εργασίες επέκτασης και προκάλεσαν τεράστιες αντιδράσεις, μοναδικές στην ιστορία της περιοχής.

Η σθεναρή Αντίσταση του ΑΚΚΕΛ και του προέδρου Βάκη Τσιομπανίδη (ο οποίος υπέβαλε μήνυση κατά του εργολάβου της ΤΕΡΝΑ, διότι δέχτηκε από αυτόν επίθεση και ξυλοδαρμό), είναι αποδεκτό από όλους ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη σωστή απόφαση του εργολάβου να αποσυρθεί, να σταματήσει τις εργασίες και να μαζέψει τα μηχανήματα από τον χώρο γύρω από το ΚΥΤ Φυλακίου.

Το ΑΚΚΕΛ παρακολουθεί την κατάσταση και είναι πάντα σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσει κάθε μεθόδευση, δολιότητα, πονηριά και κάθε αλητεία από το καθεστώς του Μητσοτάκη και του Μηταράκη. Θα μας ξαναβρείτε μπροστά σας, εμείς δεν εφησυχάζουμε.»!

Και ποιος αλήθεια περίμενε, πως η κυβέρνηση θα παραδώσει τα “όπλα”!

Δείτε παρακάτω το νέο ΔΤ του ΑΚΚΕΛ στις 21 Ιανουαρίου 2022:

«ΑΚΚΕΛ: Χάλασαν τα μηχανήματα του νέου εργολάβου στο ΚΥΤ Φυλακίου και το ΑΚΚΕΛ διαψεύδει οποιαδήποτε μεταφυσική σχέση…

Βλάβη παρουσίασαν τα σκαπτικά μηχανήματα του εργολάβου που λέγεται ότι ήρθε από τα Τρίκαλα, για να αντικαταστήσει τον τοπικό εργολάβο ο οποίος παραιτήθηκε, στα έργα επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου Ορεστιάδας.

Το ΑΚΚΕΛ ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με την βλάβη στα μηχανήματα, δεν έχουμε κάνει οποιεσδήποτε τελετές, οποιουδήποτε είδους (βουντού, βροχής κλπ.), με εξαίρεση βέβαια τις κατάρες που έχουν πέσει στην εταιρία ΤΕΡΝΑ και στον Μητσοτάκη, τόσο από τον πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ όσο και από όλους τους Έλληνες.

Δεν γνωρίζουμε αν προσωπικά ο κ. Μητσοτάκης έχει ευχηθεί στην εταιρεία και στους εργολάβους της.

Καλούμε όλους τους επαγγελματίες και εταιρείες που θα μπορούσαν να επισκευάσουν τα μηχανήματα, να μην τα επισκευάσουν. Επίσης καλούμε τους κατοίκους των Τρικάλων να ερευνήσουν αν δική τους εταιρεία έχει αναλάβει την επέκταση των εγκαταστάσεων, όπου θα μένουν μέχρι και τζιχαντιστές λίγα χιλιόμετρα πίσω από την πλάτη των στρατιωτών μας, που φυλούν τα σύνορα με την Τουρκία.»!!

Αποτύχαμε, λυπούμαστε…


https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiPTu_gDGGNu7QWcv-_xJmTtLrwkGSVxo7vmjDyCheo04jlVc63W0GcB6Ey4p6SkgzR-7qlBw-ESHUP8DNjJmFjYmrdHOGaOdwlLKYUtS6MljzDsl0pyLqNTfsSazaV0wxUMyS3siic5v7ulSjpmXcXL14YprVT1gz6tZ8WBF4bFE0_IukuwnjUJELipA=s16000




Μετά την γερμανική εφημερίδα “Bild”, ήρθε η σειρά μεγάλης δανέζικης εφημερίδας, της “EkstraBladet” να ζητήσει συγγνώμη για το πως διαχειρίστηκε την πανδημική κρίση, για την έλλειψη κριτικής της στα επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης.

Ψελλίζει: ”Αποτύχαμε”.

Μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Δανίας λοιπόν, απολογείται για τη δημοσιογραφική της αποτυχία κατά την περίοδο του COVID-19 δημοσιοποιώντας τα επίσημα μηνύματα της κυβέρνησης χωρίς να τ΄ αμφισβητήσει! ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ!

«Τα μηνύματα των αρχών και των πολιτικών προς τον λαό σε αυτή την ιστορική κρίση έχουν πολλά κενά. Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, εμείς - ο Τύπος και ο πληθυσμός - είμαστε σχεδόν υπνωτιστικά απασχολημένοι με την κορωνομανία των αρχών!

Κοιτάζαμε τις ταλαντώσεις του εκκρεμούς του αριθμού για μολυσμένους, νοσηλευόμενους και νεκρούς με κορωνοϊό. Και δίναμε σημασία στις παραμικρές κινήσεις του εκκρεμούς που διατυπώνονται από ειδικούς, πολιτικούς και αρχές, οι οποίοι μας προειδοποιούν συνεχώς για το αδρανές τέρας της κορώνας κάτω από τα κρεβάτια μας. Ένα τέρας που μας περιμένει να κοιμηθούμε για να χτυπήσει στη σκοτεινιά και στο σκοτάδι της νύχτας…

…Η σταθερή πνευματική εγρήγορση έχει φθαρεί πάρα πολύ σε όλους μας. Γι’ αυτό και εμείς - ο Τύπος - πρέπει να κάνουμε απολογισμό των προσπαθειών μας. Και έχουμε αποτύχει.

Όλα, τα μηνύματα των αρχών και των πολιτικών προς τον λαό σε αυτή την ιστορική κρίση αφήνουν πολλά περιθώρια, ερωτηματικά. Και επομένως ψεύδονται όπως το έκαναν όταν τμήματα του πληθυσμού έχαναν την εμπιστοσύνη τους σε αυτούς.

Άλλο παράδειγμα: Τα εμβόλια αναφέρονται σταθερά ως το “υπερόπλο” μας. Και τα νοσοκομεία μας ονομάζονται “σούπερ νοσοκομεία”.

Ωστόσο, αυτά τα υπέρ-νοσοκομεία φαινομενικά πιέζονται στο μέγιστο, παρόλο που σχεδόν ολόκληρος ο πληθυσμός είναι οπλισμένος με ένα υπέρ-όπλο. Ακόμα και παιδιά έχουν εμβολιαστεί σε τεράστια κλίμακα, κάτι που δεν έχει γίνει στις γειτονικές μας χώρες.

Με άλλα λόγια, υπάρχει κάτι εδώ που δεν αξίζει τον όρο “σούπερ”.

Είτε πρόκειται για τα εμβόλια, είτε για τα νοσοκομεία, είτε για ένα μείγμα όλων, είναι η προσφορά του κάθε ανθρώπου.

Αλλά τουλάχιστον η επικοινωνία των αρχών προς τον πληθυσμό δεν αξίζει σε καμία περίπτωση τον όρο “σούπερ”. Αντιθέτως.»!

Εδώ στην Ελλάδα, πότε θα δούμε κάτι αντίστοιχο από τον ελληνικό Τύπο;;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες