«Είναι καιρός να ΜΙΛΗΣΟΥΝ οι επιστήμονες»! ΧΑΜΟΣ μέσα στις Βρυξέλλες – ΑΠΟΝΤΕΣ οι Έλληνες ευρωβουλευτές, vid - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιανουαρίου 28, 2022

«Είναι καιρός να ΜΙΛΗΣΟΥΝ οι επιστήμονες»! ΧΑΜΟΣ μέσα στις Βρυξέλλες – ΑΠΟΝΤΕΣ οι Έλληνες ευρωβουλευτές, vid


Έγινε λόγος για νέο «ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ» - Στο βάθος αχνοφαίνεται πολιτική αλλαγή…

Ομάδα μελών του Κοινοβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης έδωσε ενθαρρυντικές ομιλίες που, όπως λένε, προάγουν την παγκόσμια ελευθερία και επικρίνουν τα τρέχοντα κυρίαρχα μέτρα για τον Covid κατά την διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης Τύπου. Όλα αυτά θα τα αξιοποιήσει η νέα χούντα των διεθνιστών, η οποία θα αντικαταστήσει την παλιά των πολιτικών με υποχθόνιο και «δικαιοφανή» τρόπο, τουτέστιν τιμωρώντας όσους χρησιμοποιήθηκαν και προτείνοντας νέο τρόπο διακυβέρνησης.

Οι Έλληνες ευρωβουλευτές ΛΑΜΠΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ!!!


Ο Ιβάν Σίντσιτς, Κροάτης ευρωβουλευτής, είχε καλέσει τους διαδηλωτές σε όλη την Ευρώπη να συγκεντρωθούν στις Βρυξέλλες στις 23 Ιανουαρίου για μια μαζική διαμαρτυρία ενάντια στη λογοκρισία, τα lockdown και τις εντολές εμβολίων.

«Αυτή είναι η καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης», εξήγησε και συνέχισε: «Εδώ επινοήθηκαν αυτές οι πολιτικές. Εδώ εφευρέθηκε το ψηφιακό πιστοποιητικό΅. Εδώ ξεκίνησαν οι διακρίσεις και η ανάκριση. Εδώ υποστηρίζεται η λογοκρισία της επιστήμης και της ιατρικής, δυστυχώς, και εδώ πρέπει να τελειώσει».

Και συνέχισε: «Είναι καιρός να μιλήσουν οι επιστήμονες, ήρθε η ώρα να μιλήσουν οι γιατροί, είναι ώρα για μια ανοιχτή συζήτηση και λύσεις σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Η Ιταλίδα ευρωβουλευτής Francesca Donato ρώτησε: «Γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι νοσηλεύονται και πεθαίνουν, παρά το γεγονός ότι το 90% των Ιταλών είναι πλήρως εμβολιασμένο; Γιατί το Ιταλικό Ινστιτούτο Υγείας δεν δημοσιεύει μηνιαίες εκθέσεις από τον Σεπτέμβριο του 2021; Γιατί τα άτομα που τραυματίστηκαν από το εμβόλιο δεν λαμβάνουν καμία βοήθεια από την δημόσια υπηρεσία υγείας; Γιατί δεν υπάρχει αποζημίωση σε ανθρώπους που έχασαν τους συγγενείς τους εξαιτίας των εμβολίων κατά του Covid;»

Ο Ρουμάνος ευρωβουλευτής Κριστιάν Τέρχες μίλησε μαζί με τον Σίντσιτς και την Ντονάτο, συγκρίνοντας την τρέχουσα ΕΕ με το Σιδηρούν Παραπέτασμα της ΕΣΣΔ.

«Ο κόσμος δεν μπορεί πλέον να διαμαρτυρηθεί», είπε και τόνισε: «Εάν διαμαρτυρηθούν ειρηνικά, θα δεχτούν επίθεση και θα ξυλοκοπηθούν βάναυσα από την αστυνομία. Τα βασικά θεμελιώδη δικαιώματά τους αφαιρέθηκαν από τις δικές τους κυβερνήσεις».

Στη συνέχεια, ο Terhes ζήτησε από όσους ακούνε να σκεφτούν προς ποια κατεύθυνση οδεύει η ΕΕ.

«Σαφώς αυτό που βλέπουμε αυτή την στιγμή είναι υπό την ηγεσία της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η ΕΕ μεταβαίνει στην τυραννία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες