Εαν δεν εμβολιαστείς δεν γίνεται επέμβαση..Να πεθάνεις!!! Εντολή να δολοφονούνται!!!(Video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιανουαρίου 20, 2022

Εαν δεν εμβολιαστείς δεν γίνεται επέμβαση..Να πεθάνεις!!! Εντολή να δολοφονούνται!!!(Video)


Σε πολλά Νοσοκομεία και Ιδιωτικά Ιατρεία ισχύει ο ΑΘΛΙΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ!!! Εαν είσαι ανεμβολίαστος δεν σε δέχονται και δεν προχωρούν οι επεμβάσεις που χρειάζεσαι για να ζήσεις!!!

Υπάρχει “Κρυφη Εντολή” απο Κυβερνήσεις στο Τομεα Υγείας..Μην ασχολείστε με τους ανεμβολίαστους που χρήζουν φροντίδα Υγείας..Αφήστε τους να πεθάνουν αν δεν εμβολιαστούν!!

Το βλέπουμε και στη Χώρα μας….Το βλέπουμε παντου..Δειτε αυτο το video…Ο ασθενής ειναι ανεμβολίαστος και χρειάζεται νεφρική αποκατάσταση…Τηλεφωνεί και ζητα να κλείσει ραντεβού για επέμβαση και του λένε οτι πρέπει να είναι εμβολιασμένος για να μπει στη λίστα προς επέμβαση..Αλλιως δεν γίνεται..Θα πεθάνεις αν δεν εμβολιαστεις του λενε ΩΜΑ!!!

Δειτε το και ακούστε τη Συνομιλία….ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ και ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ με τη ΖΩΗ των ανθρώπων.τα ΤΕΡΑΤΑ της Παρανοικότητας σκοτώνουν καθημερινά σε ολο τον Πλανήτη!!!

Ο ασθενης απαντά: ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΠΟ ΝΕΦΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ παρα να εμβολιαστώ..


2 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ – Tι συμβαίνει στον πλανήτη; Προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για ….

    ---
    …. πολυάριθμες παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης ενώ ο Εβραίος δικηγόρος Aaron Siri που έφερε στο φως τα ντοκουμέντα των παρενεργειών του εμβολίου της Pfizer έχει καταγραφεί ήδη στην Ιστορία.
    ---
    https://www.triklopodia.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%83-%CE%B7%CF%80%CE%B1-t%CE%B9/

    ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ . ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  2. 1ο ΔΙΗΜΕΡΟ LIVE ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ-ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ – ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ

    https://rumble.com/vsyh0w-1-live-.-.html

    AKOYΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

    ΓΙΑ Μυοκαρδίτιδα και ΓΙΑ Περικαρδίτιδα
    ΣΤΟ 51:00 ΛΕΠΤΟ KAI META

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες