Η κακοκαιρία «Φίλιππος» πλήττει την Εύβοια: Πάγωσε μέχρι και η θάλασσα στο λιμάνι του Αλιβερίου (φώτο)


Το θαλασσινό νερό με περιεκτικότητα 35 τοις χιλίοις αλάτι, παγώνει στους -2 βαθμούς

Δεν γλίτωσε από την κακοκαιρία «Φίλιππος» η Εύβοια, καθώς στην περιοχή του Αλιβερίου πάγωσε μέχρι και η θάλασσα στο λιμάνι Κάραβος λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.

Οι θερμοκρασίες που επικρατούν στον Κάραβο Αλιβερίου ιδιαίτερα τη νύχτα είναι πολύ χαμηλές εξαιτίας της κακοκαιρίας Φίλιππος.

Το θαλασσινό νερό με περιεκτικότητα 35 τοις χιλίοις αλάτι, παγώνει στους -2 βαθμούς.

Όσο μεγαλύτερη είναι η περιεκτικότητα του θαλασσινού νερού σε αλάτι, τόσο πιο χαμηλή θερμοκρασία απαιτείται για να παγώσει.

Αυτό ακριβώς συνέβη και το Σάββατο (12.03.2022) στη θάλασσα του Αλιβερίου, συνθέτοντας ένα όμορφο θέαμα.

https://www.pronews.gr


Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Νεότερη Παλαιότερη