Αργος:Ιστιοπλοϊκοί αγώνες 28-29/5 στο Κιβέρι με την παρουσία του ολυμπιονίκη Τάσου Μπουντούρη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαΐου 27, 2022

Αργος:Ιστιοπλοϊκοί αγώνες 28-29/5 στο Κιβέρι με την παρουσία του ολυμπιονίκη Τάσου Μπουντούρη


«Ιστιοπλοϊκοί αγώνες στις 28-29/5 στο Κιβέρι «KIVERI Sailing Trophy 2022 Τάσος Μπουντούρης» παρουσία του Ολυμπιονίκη μας»

Ιστιοπλοϊκοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 28/5 και την Κυριακή 29/5, στο Κιβέρι με τίτλο: «KIVERI Sailing Trophy 2022 Τάσος Μπουντούρης» προς τιμήν του Έλληνα Ολυμπιονίκη ο οποίος θα παραστεί στην διοργάνωση. 

Ο αθλητικός τουρισμός είναι ένας από τους στόχους του δήμου ο οποίος φιλοδοξεί να φέρει στο δήμο ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες διοργανώσεις σε όφελος του Αθλητισμού, του Τουρισμού και της Τοπικής Οικονομίας.

Οι αγώνες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Δήμου Άργους Μυκηνών και την έμπρακτη στήριξη του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού και της ΔΕΥΑΑΡ-Μ. Ο Δήμος Άργους Μυκηνών στηρίζει τον Αθλητισμό και φιλοδοξεί οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες να γίνουν θεσμός στην περιοχή μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες