ΣΚΑΙ: Πάμε για την 4η δόση και εξτρα για τη δοση του Πιθήκου!!! (Video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαΐου 26, 2022

ΣΚΑΙ: Πάμε για την 4η δόση και εξτρα για τη δοση του Πιθήκου!!! (Video)


To SKAI και οι Δημοσιογραφάρες του ανακοίνωσαν οτι ΠΑΜΕ για 4η δόση και μια δοση εξτρα εμβολίου για τον ΠΙΘΗΚΟ!!!

Οταν σας λέμε θα τρελάνουν τους πολίτες κυριολεκτούμε…Το πάνε απο εδω το πανε απο εκει…θα μετατρέψουν τους πολίτες σε ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ που θα κάνουν δοσεις σε καθε ιο που θα κατεβάζει η Νεα Ταξη και οι Παγκοσμιοποιητές…..Τα πιόνια της Κυβέρνησης στην Ελλάδα αρχισαν να σπρώχνουν τη κατάσταση πο θα ακολουθήσει απο Σεπτέμβριο.

Αν δεν ξυπνήσει ο κοσμος θα ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ και θα εγκλωβιστει με το εκβιαστικό ..ΣΟΥ ΚΟΒΩ την σύνδεση με την ΤΡΑΠΕΖΑ απενεργοποιώ το λογαριασμό σου αν δεν υπακους τις εντολές της Κυβερνησης του ΜΗΤΣΟ-ΘΑΦΤΗ και τον Π.Ο.Υ ..

Ενω εχει αποδειχθεί οτι τα σκευάσματα τους ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ και αφηνουν αναπήρους ενω ηδη γνωρίζουμε οτι ολα αυτα σχεδιάστηκαν για τον ελεγχο σκλαβοποίηση της ανθρωπότητας..Τα Ναζιστικά Καθάρματα συνεχίζουν το βιολί τους…Κατανοητο τι ερχεται…και τι θα επακολουθήσει..

*Στην Φωτό ο Κούλης σε σταση Πιθήκου..(Φωτομοντάζ)

Δειτε το Σχετικό Video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες