ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ: Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των 50 εκτελεσθέντων πατριωτών απο τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής - Φώτο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαΐου 22, 2022

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ: Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των 50 εκτελεσθέντων πατριωτών απο τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής - Φώτο


Παρουσία της Πολιτικής, Δημοτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας της Περιοχής, σήμερα 
Κυριακή 22 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των 50 πεσόντων συμπατριωτών μας που εκτελέστηκαν απο τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής και υπό την χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Αγίων Θεοδώρων που έψαλε τον Εθνικό Ύμνο αλλά και τραγούδησε εις μνήμην των Πεσόντων ολοκληρώθηκε η τελετή που πραγματοποιείτε κάθε χρόνο το Μήνα Μαιο.

Παρών η Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κυρία Μαριλένα Σουκουλη, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γιώργος Ψυχογιός, η πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Φαρμάκη, ο Δήμαρχος Γ. Γκιώνης οι Αντιδήμαρχοι Ράτης , Σακελλαρίου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Α.Κωσταντής, οι Επικεφαλής και εκπρόσωποι των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου κ.κ Πρωτοπαππά, Καραπανάγος, Ζερβός, Πέτρου, Νικολάου, Βασιλείου, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, του Ερυθρού Σταυρού και Συλλόγων.

Η κυρία Ρούλα Βλαστάρη πρόεδρος του ΚΑΠΗ Αγίων Θεοδώρων ειχε τον συντονισμό της Εκδήλωσης. Η Ελευθερία Βούλγαρη το συντονισμό της χορωδίας του Συλλόγου Γυναικών.


Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα απο την επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των 50 εκτελεσθέντων πατριωτών απο τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες