Απάντηση Γιάννη Μαλτέζου για το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Μαΐου 28, 2022

Απάντηση Γιάννη Μαλτέζου για το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας


Μοιάζει να μην έχει τέλος η κόντρα που έχει ξεσπάσει στην Αργολίδα για την απένταξη του έργου για τη νέα πτέρυγα του Μουσικού Σχολείου του νομού.

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, όπου επιρρίπτει ευθύνες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιάννης Μαλτέζος επανέρχεται, παραθέτοντας τα δημόσια έγγραφα που, όπως ισχυρίζεται, καταδεικνύουν σε ποιόν ανήκει η απόλυτη ευθύνη.


Αναλυτικά οι δηλώσεις Μαλτέζου

Το θέμα σε ό,τι αφορά το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας δεν είναι να καταλογίσουμε απλά ευθύνες σε αυτούς που επί δεκαετία δεν έπραξαν αυτό που έπρεπε. Όμως δεν έχουμε δικαίωμα να σιωπούμε όταν αυτοί που κατέχουν την εξουσία και έχουν την απόλυτη ευθύνη για την απένταξη του μουσικού σχολείου αντί να λουφάζουν βγαίνουν με κραυγές και κάνουν τους … κάμποσους.

Για το λόγο αυτό παραθέτω τα δημόσια έγγραφα από τα οποία φαίνεται ξεκάθαρα ποιοι είναι οι εξωφρενικά ανίκανοι, ποιοι είναι οι νεκροθάφτες του Άργους.

Παραθέτω το ενημερωτικό σημείωμα της Διαχειριστικής Αρχής, της Δημόσιας Υπηρεσίας, της μόνης υπόλογης απέναντι στην Ευρωπαϊκή ¨Ένωση, που είναι καταπέλτης.

Παραθέτω επίσης και όλη τη σχετική αλληλογραφία μεταξύ της Διαχειριστικής Αρχής και του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Τέλος, παραθέτω και την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, που αποφάσισε τη διάλυση της σύμβασης με τον εργολάβο.

Δεν ακούσαμε μια συγγνώμη όλους αυτούς τους μήνες από τους ανεύθυνους-υπεύθυνους προς τους γονείς, του μαθητές, τους ομογενείς- δωρητές. Αντιθέτως υπήρξε αποσιώπηση και προσπάθεια παραπλάνησης ακόμη και των ίδιων των δημοτικών τους συμβούλων.

Άργος, 27 Μαΐου 2022

Γιάννης Μαλτέζος

Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες