Αίτημα Ενεργών Πολιτών για σύγκληση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου και εκτάκτου ΔΣ της Δημοτικής ΑΕ - Δείτε το Θέμα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Μαΐου 25, 2022

Αίτημα Ενεργών Πολιτών για σύγκληση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου και εκτάκτου ΔΣ της Δημοτικής ΑΕ - Δείτε το Θέμα


Καλησπέρα Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου και αξιότιμε κύριε Δήμαρχε και αξιότιμη και αξιότιμοι Αρχηγοί των Παρατάξεων του Δημ. Συμβουλίου, αλλά και αξιότιμα μέλη του ΔΣ της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας του Δήμου μας.

Όπως - κατά τύχη έλαβα γνώση -, αύριο 26.5.2022 και ώρα 13 στην Πρόεδρο Υπηρεσίας του Πρωτοδικείου Κορίνθου συζητείται η αίτηση της ΚΟΙΝ/ΞΙΑΣ ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ και της CHCL περί χορήγησης προσωρινής Διαταγής για την συνέχιση τής προστασίας από τα καταδιωκτικά μέτρα των πιστωτών τους, μέχρι εκδόσεως της αποφάσεως επί της εκδικάσεως της αιτήσεως των ως άνω εταιρειών στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κορίνθου.

Η ως άνω αίτηση κοινοποιήθηκε στην ΑΑΔΕ και στο ΕΦΚΑ.

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, με την συνειδητή αποχή σας ( της ΑΕ του Δήμου μας), από το δίκασαν Δικαστήριο της αιτήσεως των ως άνω αιτουσών, περί αναστολής καταδιωκτικών μέτρων των πιστωτών τους, τον Οκτώβριο του 2021, θεωρήθηκε ότι τα όσα αναγράφονται στην αίτησή τους, θέλει τα αυτά και η ΑΕ του Δήμου μας, ως μέλος της κοινοπραξίας και έτσι το Δικαστήριο που δίκασε την προηγούμενη αίτηση για αναστολή των καταδιωκτικών μέτρων, εξέδωσε την με αρ. 1/2022 απόφαση Ασφ. Μέτρων ,επί όμοιας προηγούμενης αιτήσεως αναστολής των καταδιωκτικών μέτρων των ως άνω αιτουσών, την οποία την έκανε δεκτή.

Όμως στην αίτησή τους τότε και στην τωρινή κατατεθείσα, αναγράφεται ότι ποσό 89 εκατομμυρίων ευρώ οφείλει η ως άνω κοινοπραξία καζίνο στην CHCL, όμως το ποσό αυτό που αφορά την καταβολή πίσω της αξίας του επενδυτικού προγράμματος και των τάχα μερισμάτων που έπρεπε να λάβει από την κοινοπραξία και η τελευταία οφείλει προς την συνεταίρο CHCL , κατ επανάληψη ολόκληρο το ποσό έχει αμφισβητήσει -ότι οφείλει η κοινοπραξία στην συνεταίρο μας CHCL- τόσο ο Δήμος μας, όσο και η ΑΕ του Δήμου μας, και έτσι , με την αδράνειά σας, φτάσαμε στο επώδυνο και καταστροφικό σημείο, τα ποσά αυτά, να τεκμαίρονται από τα Δικαστήρια ότι οφείλονται , αφού δεν μπορεί άλλος να τα αμφισβητήσει παρά μόνο εσείς (Ο Δήμος μας ως ΓΣ της ΑΕ του Δήμου μας και το ΔΣ της Δημοτικής ΑΕ του Δήμου μας).

Σας καλούμε λοιπόν να πράξετε τα αυτονόητα και να υπερασπιστείτε τα Δημοτικά Συμφέροντα του Δήμου μας, και να μην αδρανήσετε , ώστε να θεωρηθεί από το Δικαστήριο ότι πιθανολογείται το ουσία βάσιμο της αιτήσεως των ως άνω αιτουσών και να φορτωθούν -πιθανότατα- ανύπαρκτα χρέη ύψους 89 εκατομμυρίων ευρώ στις πλάτες της κοινοπραξίας και στις πλάτες τής Δημοτικής μας ΑΕ, η οποία συμμετέχει στα χρέη και στις ζημιές της κοινοπραξίας , απευθυνόμενη απεριόριστα και σε ολόκληρο ,ως ομόρρυθμο μέλος της κοινοπραξίας, η οποία θεωρείται ομόρρυθμη εταιρεία κατά τον Νόμο.

Τέλος οι Δημότες και οι κάτοικοι αρκετά υπέφεραν από όλα τα δεινά , μνημόνια, πανδημία, Κορωνιός, πόλεμο στην Ουκρανία με ανάμειξή μας, για να τους επιβαρύνεται με 89 εκ. Ευρώ στις δικές τους πλάτες και στις πλάτες των παιδιών τους..

Με εκτίμηση                                                                            
Λουτράκι 25.5.2022
Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.
Ο εκπρόσωπος
Νικόλαος. Γ. Λόης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες