Τι κάνει «νιάου – νιάου» στα κεραμίδια… - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Μαΐου 23, 2022

Τι κάνει «νιάου – νιάου» στα κεραμίδια…


-Πρωτοφανές-Άνθρωποι πεθαίνουν ξαφνικά μετά από εμβόλια…

Άρτα: Ξαφνικά στον ύπνο της «έσβησε» 34χρονη – Εμβολιασμένη αναφέρει το φιλικό της περιβάλλον

[press-room – 11/5/22]]

Ακόμα ένας αιφνίδιος θάνατος νέου ανθρώπου, αυτή τη φορά στην Άρτα, όπου μια 34χρονη «έσβησε» ξαφνικά στον ύπνο της!

Η 34χρονη, μητέρα δύο μικρών παιδιών, εντοπίστηκε το πρωί, λίγο πριν τις οκτώ, από συγγενικό της πρόσωπο, χωρίς τις αισθήσεις της.
Από το Νοσοκομείο ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα της Άρτας και από την έρευνα που ακολούθησε δεν προέκυψαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Για όσους έχουν τη συχνή απορία αν είχε εμβολιαστεί κατά του Covid-19, όπως μας μεταφέρουν από το φιλικό της περιβάλλον ήταν εμβολιασμένη.

( Σημείωση για το παραπάνω από Τρελο-γιάννης.)

Μήνυμα που έλαβε κάποιος αδελφός μας και αφορά την αδικοχαμένη μάνα:
ΈΛΑΒΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΥΛΑΒΕΣΤΑΤΟ ΙΕΡΕΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ΤΟ ΚΆΤΩΘΙ ΜΗΝΥΜΑ:

“Καλησπέρα. Βάλτε την Παναγιώτα στις προσευχές σας.
Κοιμήθηκε και πέταξε μακριά μας την ώρα του ύπνου της.
Πέθανε στα 34 χρόνια της από αυτό που θα έπρεπε να την είχε προστατέψει…

Μετά από την δεύτερη δόση Φαιζερ θρομβώθηκε όλο το κορμί της και πέθανε..
Άφησε πίσω της δύο μωρά παιδιά 7 μηνών και 4 χρονών….

Η ίδια μεγάλωσε εγκαταλελειμμένη από τους γονείς της …
Παντρεύτηκε τον άνθρωπο που αγάπησε και την αγάπησε όσο τίποτε άλλο στον κόσμο πριν 5 χρόνια..
===
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ, ΑΣ ΚΆΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΉ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΏΤΑΣ..ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΛΑΧΝΙΣΘΕΊ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ 2 ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ!..
ΗΚ

+++++++++++++++++++++++++

Εμβολιασμένος κατά του κορονοϊού ήταν ο 7χρονος Μάριος που «έφυγε ξαφνικά», όπως δηλώνει ο θείος του [AegeaNews – 12/5/22]]


Εμβολιασμένος κατά του κορονοϊού ήταν ο 7χρονος Μάριος που «έφυγε ξαφνικά», όπως δηλώνει ο θείος του.

Εμβολιασμένος κατά του κορωνοϊού ήταν ο 7χρονος Μάριος από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σκορπώντας πόνο και θλίψη. Τη σχετική δήλωση έκανε ο θείος του μικρού μιλώντας στο protothema.gr.

Συγκεκριμένα είπε τα εξής:
«Οι γιατροί έδωσαν τρεις ώρες μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή αλλά ο Μάριος «έφυγε» για πάντα. Είχε κάνει και το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού πριν λίγο καιρό αλλά όλα έγιναν τόσο γρήγορα κι ο πόνος μας είναι μεγάλος».
Το αγοράκι είχε μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο την Τρίτη 10 Μαϊου και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να τον κρατήσουν στη ζωή. Το περιστατικό είναι ένα από αυτά που έχουν συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Πλέον αναμένεται να δώσει απαντήσεις η ιατροδικαστική έκθεση γι’ αυτή τη νέα ξαφνική απώλεια.

Δεν χωράνε λόγια… συλλυπητήρια στην οικογένεια για το αγγελούδι που χάθηκε! #ξαφνικοθανατιτιδα #ξαφνικιτιδα #εμβολιο

VIDEOS

Πλήρως εμβολιασμένη η τρίχρονη Κατερίνα που έφυγε αιφνιδίως από την ζωή. [makthes.gr – 12/5/22]

Ξεσπά η μητέρα της 3χρονης: «Έχουμε την ίδια κάψα με τους γονείς του 7χρονου» – Τι γίνεται με τα παιδιά μας (βίντεο)
«Η Κατερίνα ήταν ένα καθόλα υγιής παιδί. Ήταν πλήρως εμβολιασμένη για την ηλικία της χωρίς προηγούμενο ιστορικό λοιμώξεων και διαταραχών. Δεν υπήρχε κανένα ιστορικό»
Το δεύτερο τραγικό περιστατικό που καταγράφεται μέσα σε λίγες μέρες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με τον θάνατο του 7χρονου αγοριού, έκανε την μητέρα της 3χρονης Κατερίνας να ξεσπάσει για τον αιφνίδιο θάνατο του δικού της παιδιού, για τον οποίο δεν έχουν δοθεί απαντήσεις ακόμα.
Υπενθυμίζεται πως χθες παραδόθηκε και ο ιατρικός φάκελος της 3χρονης στην οικογένεια και την μελετά η τεχνική σύμβουλος.

Η 3χρονη είχε νοσηλευτεί για 11 ημέρες στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου πριν κρίνουν οι γιατροί ότι πρέπει να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο για να διασωληνωθεί στη ΜΕΘ.
Σύμφωνα με τις εξετάσεις που έγιναν στις 30 Απριλίου και περιλαμβάνονται στο φάκελο που παραδόθηκε από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, η κατάστασή της 3χρονης ήταν πολύ βαριά μια ημέρα πριν αποφασιστεί να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο, όπου κατέληξε.

Η μητέρα της Κατερίνας μίλησε στο Mega αγανακτισμένη λέγοντας χαρακτηριστικά πως «έχουν κοινή κάψα» με τους γονείς του 7χρονου να μάθουν τι έχει συμβεί με τα παιδιά τους εν έτη 2022, επισημαίνοντας πως «το παιδί της δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας στο παρελθόν».
Όσα είπε η μητέρα της 3χρονης
«Μετά κόπων και βασάνων πήραμε τον ιατρικό φάκελο από το Α.Τ. Τούμπας και είναι προς αξιολόγηση από την τεχνική μας σύμβουλο. Ελπίζουμε και αναμένουμε στο δικό της πόρισμα και της ιατροδικαστή του ΑΧΕΠΑ για να μάθουμε τι έγινε με το παιδί μας που το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας κυριολεκτικά.

Θα ήθελα να συλλυπηθώ του γονείς του 7χρονου που έμαθα ότι έχασε την ζωή του. Έχουμε κοινή κάψα με αυτούς τους γονείς. Να μάθουμε τι γίνεται με τα παιδιά μας εν έτει 2022. Η Κατερίνα ήταν ένα καθόλα υγιής παιδί. Ήταν πλήρως εμβολιασμένη για την ηλικία της χωρίς προηγούμενο ιστορικό λοιμώξεων και διαταραχών. Δεν υπήρχε κανένα ιστορικό».

kivotoshelp.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες