Φαίδων Βόβολης για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαΐου 20, 2022

Φαίδων Βόβολης για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων


Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου σχετικά με τις δηλώσεις σχόλια του Επικεφαλής του κινήματος κ. Φαίδωνα Βόβολη για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων καθώς και το ταξίδι του Πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων σήμερα και ο Επικεφαλής του κινήματος κ. Φαίδων Βόβολης μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει ζωντανά πως με την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας θα προχωρήσει άμεσα στην ίδρυση υφυπουργείου Ποντιακού και Μικρασιατικού Ελληνισμού. 

Στη συνέχεια της ομιλίας του, ο κ. Βόβολης σχολιάζει την επικαιρότητα και ιδιαίτερα το ταξίδι του νυν Πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες