Μεντβέντεφ: Αυτά θα γίνουν στην συνέχεια στον πλανήτη! Ποια ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ θα καλωσορίσει η Ρωσία - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Μαΐου 14, 2022

Μεντβέντεφ: Αυτά θα γίνουν στην συνέχεια στον πλανήτη! Ποια ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ θα καλωσορίσει η Ρωσία


Έρχεται ΠΕΙΝΑ σε χώρες και ξέσπασμα περιφερειακών συγκρούσεων, είπε…

Αυτή την εβδομάδα, ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ προέβλεψε ότι θα υπάρξουν πολλές παγκόσμιες συνέπειες ως συνέπεια των κυρώσεων που επιβλήθησαν, ενώ τόνισε πως μετά την σύγκρουση στην Ουκρανία τελειώνει ο αμερικανοκεντρικός κόσμος, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ: ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΟΙ Ρώσοι βλέπουν ΜΟΝΟ παγκόσμια συγκυβέρνηση και όχι μονοπολικό διεθνιστικό κέντρο εξουσίας.

Συγκεκριμένα, ο Μεντβέντεφ, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, έγραψε στο κανάλι κοινωνικής δικτύωσης Telegram την Παρασκευή ότι πιστεύει ότι οι επιπτώσεις των κυρώσεων θα γίνουν αισθητές διεθνώς.

Σε μια ανάρτηση με τίτλο, Τι θα συμβεί στη συνέχεια, ή ο κόσμος μετά τις αντιρωσικές κυρώσεις, ο Μεντβέντεφ περιέγραψε σε 10 σημεία σε σχέση με το πώς θα μπορούσαν να καταρρεύσουν οι αλυσίδες εφοδιασμού, ο πληθωρισμός θα μπορούσε να εκτιναχθεί και θα επακολουθήσουν παγκόσμια επισιτιστική και χρηματοπιστωτική κρίση, με την Ρωσία προφανώς να αντέχει ως αυτάρκες κράτος.

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, έγραψε στο Telegram την Παρασκευή ότι πιστεύει ότι θα υπάρξουν παγκόσμιες συνέπειες στις κυρώσεις στη Ρωσία. Στη φωτογραφία, ο Μεντβέντεφ με μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας στη Μόσχα στις 21 Φεβρουαρίου 2022.

Είπε ότι οι ενεργειακές κυρώσεις στη Ρωσία θα προκαλέσουν υψηλότερες τιμές των ορυκτών καυσίμων και θα επιβραδύνουν την ανάπτυξη της ψηφιακής οικονομίας. Θεωρεί επίσης ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια «ολική διεθνής επισιτιστική κρίση» στην οποία ορισμένες χώρες θα αντιμετωπίσουν «πείνα».

Τόνισε ότι οι ανεπίλυτες στρατιωτικές συγκρούσεις θα φουντώσουν, θα εμφανιστούν νέες επιδημίες και οι διεθνείς θεσμοί που δεν κατάφεραν να διευθετήσουν «την κατάσταση στην Ουκρανία», όπως το Συμβούλιο της Ευρώπης θα χάσουν την σημασία τους.

Ωστόσο, πρότεινε επίσης ότι οι κυρώσεις θα μπορούσαν να αποτελέσουν το έναυσμα για μια νέα παγκόσμια τάξη που η Μόσχα είχε δηλώσει προηγουμένως ότι θα καλωσόριζε.

Σε αυτό έγραφε πώς «θα δημιουργηθούν νέες διεθνείς συμμαχίες χωρών που θα βασίζονται σε πραγματιστικά και όχι σε ιδεολογικά αγγλοσαξονικά κριτήρια».

«Ως αποτέλεσμα, θα δημιουργηθεί μια νέα αρχιτεκτονική ασφάλειας», η οποία θα αναδείκνυε, «την αδυναμία των δυτικοποιημένων εννοιών των διεθνών σχέσεων»! Επίσης ο Μεντβέντεφ προέβλεψε «την κατάρρευση της ιδέας ενός αμερικανοκεντρικού κόσμου».

el.gr

1 σχόλιο:

  1. Η ΚΑΚΙΑ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ..........
    Δύο μέτρα και δύο σταθμά!
    Γιατί;??????
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ`ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ?????

    Shireen Abu Akleh: Ρεπόρτερ του Al Jazeera σκοτώθηκε από ισραηλινές δυνάμεις
    Οι ισραηλινές δυνάμεις πυροβόλησαν την Abu Akleh στο κεφάλι ενώ βρισκόταν σε αποστολή στην Τζενίν στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

    https://www.aljazeera.com/news/2022/5/11/shireen-abu-akleh-israeli-forces-kill-al-jazeera-journalist
    ----------------
    Kοντινό βίντεο της #ισραηλινής αστυνομίας να καταπνίγει τη νεκρώσιμη ακολουθία της Shireen Abu Aqleh καθώς το φέρετρο έφευγε από το γαλλικό νοσοκομείο προς το νεκροταφείο .

    https://twitter.com/Rushdibbc/status/1525114366403743744?cxt=HHwWgMC4tfLbpaoqAAAA


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες