Παρέμβαση Πολιτών: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του επιχειρηματία από τους Αγίους Θεοδώρους - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαΐου 20, 2022

Παρέμβαση Πολιτών: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του επιχειρηματία από τους Αγίους Θεοδώρους



Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών" κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, οι δημοτικοί - τοπικοί σύμβουλοι και τα μέλη του συνδυασμού, συντετριμμένοι από τον αναπάντεχο χαμό του δραστήριου συμπολίτη μας, Δημήτριου Σταμάτη, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος συμπολίτη μας.

Ο Δημήτρης υπήρξε πρότυπο κοινωνικού και δημιουργικού ανθρώπου στην τοπική κοινωνία των Αγίων Θεοδώρων. Υπήρξε έγκριτος επιχειρηματίας και άριστος οικογενειάρχης, χρήσιμος στην τοπική κοινωνία. Το ήθος του, η ανιδιοτέλεια και η εργατικότητά του θα είναι πάντα φωτεινό παράδειγμα για όλους μας.

Θα τον θυμόμαστε με αγάπη και σεβασμό για την αυτοδιοικητική του πορεία και τη μεγάλη προσφορά του στα κοινά.

Εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, θα τον θυμόμαστε πάντα.

Φίλε Δημήτρη, θα μας λείψεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες