Hellas Rally Raid -Τελετή εκκίνησης στο πανέμορφο Λουτράκι ( Βίντεο-Φώτο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαΐου 24, 2022

Hellas Rally Raid -Τελετή εκκίνησης στο πανέμορφο Λουτράκι ( Βίντεο-Φώτο)


Τα φώτα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στράφηκαν χθες το απόγευμα της Δευτέρας στη Πόλη του Λουτρακίου, όπου δόθηκε η εκκίνηση του Hellas Rally Raid, ένα από τα μεγαλύτερα Rally με 362 συμμετοχές μετά το Dakar.

Ενα από τα πιο σημαντικά Rally για την μοτοσυκλέτα τα quad και τα SxS, με πλήθος συμμετοχών από 32 χώρες, που περιλαμβάνουν την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, τον Καναδά, την Αμερική και την Νέα Ζηλανδία.

Επιπλέον των αγωνιζομένων υπάρχουν 400 – 450 συνοδοί τους και μεγάλος αριθμός επισκεπτών με το μέγεθος της διοργάνωσης να είναι αντίστοιχα μεγάλο αγγίζοντας τα 100 άτομα.

Το Hellas Rally Raid 2022 έχει διάρκεια 7 ημέρες και οι εκτός δρόμου διαδρομές θα έχουν σύνολο 1.780 χιλιομέτρων.

Πρόκειται για μία διοργάνωση που γίνεται πολλά χρόνια στην Ελλάδα από τον κ.Σταμάτη Μελέτη και την ομάδα του και έχει εξελιχθεί στο μεγαλύτερο Rally του είδους του από πλευράς συμμετοχών και ένα από τα Rally που αποτελούν προπόνηση για τα Dakar για αρκετούς πρωτοκλασάτους αναβάτες.

Ένας από τους πολλούς λόγους για το παραπάνω, είναι πως το Hellas Rally Raid αποτελεί και μία σκληρή δοκιμασία πλοήγησης καθώς οι αναβάτες μαθαίνουν την διαδρομή κάθε ημέρας το προηγούμενο βράδυ. Για αυτό τον λόγο και διασφαλίζοντας πως κάθε αναβάτης έχει την ίδια πρόσβαση πληροφορίας, δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το κοινό ως προς τα σημεία που μπορούν να παρακολουθήσουν την διέλευση των συμμετεχόντων, παρά μόνο ώρες πριν από την εκκίνηση κάθε ημέρας.












































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες