Απάντηση Φαίδωνα Βόβολη στις απειλές του Tούρκου Υπουργού Εξωτερικών κ. Τσαβούσογλου κατά της Ελλάδος. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαΐου 26, 2022

Απάντηση Φαίδωνα Βόβολη στις απειλές του Tούρκου Υπουργού Εξωτερικών κ. Τσαβούσογλου κατά της Ελλάδος.


Σαφέστατη απάντηση έδωσε ο Επικεφαλής του κινήματος κ. Φαίδων Βόβολης στις απειλές που εκτόξευσε ο Tούρκος Υπουργός Εξωτερικών κατά της χώρας μας.

Ο κ. Τσαβούσογλου, σε μία ξεκάθαρη προσπάθεια κλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας, δήλωσε πως η χώρα του δεν μπλοφάρει όσο αφορά την αποστρατικοποίηση των νησιών μας. Μέσα στην ίδια προσπάθεια ανύψωσης των τόνων, έθεσε θέμα κυριαρχίας των Ελληνικών νησιών με... προειδοποιήσεις πως η χώρα του θα κυνηγήσει την Ελλάδα αν συνεχίσει να εξοπλίζει τα νησιά.

Άμεση ήταν η απάντηση του Επικεφαλής του κινήματος κ. Φαίδωνα Βόβολη, ο οποίος δήλωσε κατηγορηματικά πως την Ελλάδα δεν ενδιαφέρει αν η Τουρκία μπλοφάρει και δεν δίστασε να προκαλέσει ανοιχτά τον Tούρκο Υπουργό Εξωτερικών, ρωτώντας τον τί θα πράξουν. "Κάντε το και αφήστε τους τουρκικούς λεονταρισμούς" είπε ο κ. Βόβολης κλείνοντας τη σύντομη και συνάμα σαφή δήλωσή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες