Οι Διατεταγμένοι Αγγελιοφόροι ενός Επαίσχυντου Μέλλοντος, Vid - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαΐου 27, 2022

Οι Διατεταγμένοι Αγγελιοφόροι ενός Επαίσχυντου Μέλλοντος, Vid


Προκλητικά και πλήρως αμελώντας τις ατιμώρητες ευθύνες τους για την κατάσταση που έχουν φέρει ένα κόσμο που κανονικά θα είχε τη δυνατότητα να είναι εμφανώς απλούστερος για τους ανθρώπους, οι διαταγοδόχοι αρχιτέκτονες των καταστροφών αυτών συγκεντρώθηκαν πάλι στο επίσημο κέντρο επιχειρήσεων τους, το Νταβός της Ελβετίας και έδρα του παγκοσμίου οικονομικού φόρουμ για να μας σερβίρουν το συνηθισμένο σχήμα τους που πάντοτε τους οδηγούσε στο επόμενο βήμα.

Πρώτα μας κατέδειξαν τα πάμπολλα προβλήματα που υποτίθεται πως απλά προέκυψαν, στη συνέχεια μας παρουσίασαν τις αντιδράσεις μας για όλα αυτά και τέλος φυσικά μας διαφήμισαν τις πάντοτε έτοιμες λύσεις που θα μας προσφέρουν τον παράδεισο επι της γης μέσω μιας μεγάλης επανεκκίνησης ή αλλιώς ενός νέου κοινωνικού συμβολαίου. Παράλληλα εκεί κοντά κιόλας έγινε η παγκόσμια διάσκεψη υγείας προκειμένου με ηγέτη τον ΠΟΥ να φτιαχτεί μια παγκόσμια συμφωνία προετοιμασίας πανδημιών όπου πλέον δεν σκοπεύουν να απαιτείται ούτε η επίσημη υποταγη του εκάστοτε ψευτοηγέτη κάθε χώρας στις διαταγές του ΠΟΥ αλλά οι χώρες θα είναι και τυπικά υποδουλωμένες στα μέτρα διαχείρισης των νέων “υγειονομικών προκλήσεων” που περιμένουν την ανθρωπότητα.

Πιστός ακόλουθος όλων αυτών των πεπραγμένων το κούλι που εξελίσσεται σε ένα από τα αγαπημένα παιδιά των υψηλότερα ισταμένων καθώς η ξεχωριστή προθυμία του στην εφαρμογή της ατζέντας δικαιώνεται μέσω των δημόσιων επαίνων που εισπράττει τόσο γενικότερα όσο και ειδικότερα σε ό,τι αφορά την ταχύτητα της υποδουλωτικής ψηφιοποίησης, το οποίο όλοι μας παρατηρούμε τους τελευταίους μήνες με νέες εφαρμογές όπως π χ η ηλεκτρονική ταυτότητα για τους φοιτητές και η ηλεκτρονική κάρτα εργασίας. Συν τις άλλοις συντηρεί με τη στάση του την Ελλάδα στο ρόλο του καρπαζοεισπράκτορα και είναι έτοιμος όπως και ο ερντογαν από την άλλη πλευρά να συμμετάσχει με χαρά σε οποιοδήποτε θεατρικό τους διατάξει το κοινό τους αφεντικό να παίξουν με οποιεσδήποτε αρνητικές συνέπειες για τη χώρα μας.

Κι έχοντας πλέον, όπως φαίνεται, περάσει σε μια εποχή που η γη μαστίζεται από πανδημίες και μεγάλες επιδημίες από τη μια μέρα στην άλλη μας παρουσιάζουν όλο και νέες απειλητικές ασθένειες με τελευταία την ευλογιά των μαϊμούδων από την οποία δεν λείπει κανένα απολύτως στοιχείο από αυτά που είχαμε συνηθίσει με τον κοροϊδοϊό μιλώντας όχι μόνο για τεστ και εμβόλια αλλά έχοντας κάνει ως και συγκεκριμένη προσομοίωση αντίστοιχα με το event 201. Κι αν προς το παρόν ίσως του είναι δυσκολότερο να αιφνιδιάσει τον κόσμο με μια νεα ψευτοπανδημία, όπως και να’χει αυτά λειτουργούν αφενός μεν για να καλύπτονται οι παρενέργειες των γονιδιακών θεραπειών αφετέρου δε να συντηρείται και να γίνεται μόνιμη η νέα δυστοπική πραγματικότητα περιτυλιγμένη από μια εξωφρενικά σατανική κακαισθησία. Η οποία όσο απροκάλυπτα περικυκλώνει τον λερωμένο κόσμο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τόσο περισσότερο φανερώνει την ευωδία του απελευθερωτικού δρόμου του Ιησού Χριστού και της αφοσίωσης για μια θέση στην αιώνια ζωή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες