Στην Κόρινθο βρέθηκε την Τετάρτη 22/6 ο Πρόεδρος του κινήματος «Ελεύθεροι Ξανά» Φαίδων Βόβολης, pics - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουνίου 24, 2022

Στην Κόρινθο βρέθηκε την Τετάρτη 22/6 ο Πρόεδρος του κινήματος «Ελεύθεροι Ξανά» Φαίδων Βόβολης, pics


Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου σχετικά με την παρουσία του Προέδρου του κινήματος κ. Φαίδωνα Βόβολη και στελεχών του σε εκδήλωση για τον αυτισμό στην Κόρινθο και στελεχών του κινήματος σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη.


Στην Κόρινθο βρέθηκε την Τετάρτη 22 Ιουνίου ο Πρόεδρος του κινήματος «Ελεύθεροι Ξανά» κ. Φαίδων Βόβολης μαζί με στελέχη του όπου και παρίστατο σε εκδήλωση για τα παιδιά με αυτισμό και σύνδρομο Asperger Κορίνθου. 


Τον κ. Βόβολη συνόδευαν ο Α’ Αντιπρόεδρος του κινήματος και υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά Άρης Ιωακείμ, η Γενική Διευθύντρια και υποψήφια βουλευτής Α’ Πειραιά κ. Τζένη Μπακομήτρου, η υποψήφια βουλευτής Κορίνθου κ. Μαρία Μπαριτάκη, η οποία και συμμετείχε στην διοργάνωση της εκδήλωσης, η κ. Μαρία Παναγιώτου τομεάρχης Δικαιοσύνης και υποψήφια βουλευτής Αν. Αττικής, η κ. Μαρίτα Ρίτζι, τομεάρχης Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και υποψήφια βουλευτής Αν. Αττικής, ο κ. Ιωάννης Ξανθάκης, υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά και η Εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος κ. Μάντυ Σεβαστού.


Στην Θεσσαλονίκη, την ίδια ημέρα, στελέχη του κινήματος από τη Βόρεια Ελλάδα παρευρέθησαν εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του κινήματος κ. Φαίδωνα Βόβολη, στην εκδήλωση «καταδικάζουμε τη συμφωνία των Πρεσπών» που οργανώθηκε από τη ΣΕΑ και πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης». Τον κ. Βόβολη εκπροσώπησαν η Υπεύθυνη Επικοινωνίας του κινήματος κ. Σκεύη Σαββίδου, η υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κ. Ραΐσα Ιωαννίδου, η τομεάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και υποψήφια βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης κ. Άννα Μαρία Παπαβασιλείου, υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης κ. Νικόλαος Καραγιαννίδης, και Μέλος κινήματος κ. Κωνσταντίνος Πολυκράτης.


Το κίνημα «Ελεύθεροι Ξανά» βρίσκεται πάντα δίπλα στα παιδιά και υπερασπίζεται τις αξίες της Πατρίδας μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες