ΕΜΒΟΛΙΑ σε παιδιά 6 μηνών – 4 ετών! Γιατρός ΣΟΚΑΡΕΙ τους πάντες με τα ευρήματά της – ΒΙΝΤΕΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουνίου 25, 2022

ΕΜΒΟΛΙΑ σε παιδιά 6 μηνών – 4 ετών! Γιατρός ΣΟΚΑΡΕΙ τους πάντες με τα ευρήματά της – ΒΙΝΤΕΟ


Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών


Η Dr. Clare Craig, συμπρόεδρος της ομάδας HART, η οποία καλύπτει τις τεράστιες ανωμαλίες που προκύπτουν από τα τελευταία δεδομένα δοκιμών εμβολίου COVID 6 μηνών-4 ετών, αποκαλύπτει τα ευρήματά της, τα οποία σοκάρουν!

Σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Θέλω να σας καθοδηγήσω σχετικά με τα στοιχεία που η Pfizer μόλις παρουσίασε στον FDA όσον αφορά τα παιδιά από 6 μηνών μέχρι 4 ετών. Υπάρχουν άπειρα πράγματα σ’ αυτήν την κλινική δοκιμή που μ’ έχουν σοκάρει και πιστεύω πως θα σοκάρουν κι εσάς επίσης.

Η κλινική δοκιμή συμπεριέλαβε 4.526 παιδιά από 6 μηνών έως 4 ετών. 3.000 απ’ αυτά τα παιδιά δεν έφτασαν μέχρι το τέλος της κλινικής δοκιμής. Αυτό είναι ένα τεράστιο νούμερο!!!! Τα 2/3 αυτών.

Γιατί σημειώθηκε αυτή η μείωση; Αυτό πρέπει να απαντηθεί. Και χωρίς απάντηση σ’ αυτό, και μόνο βάσει αυτού, αυτή η κλινική δοκιμή θα πρέπει να κριθεί άκυρη!!!!

Έτσι, τι έδειξε η κλινική δοκιμή; (…)

Η πιθανότητα αυτό το εμβόλιο να προκαλεί στην πραγματικότητα σοβαρή νόσο covid είναι υψηλότερη απ’ την πιθανότητα να μην το κάνει!!!!!

Παιδιά αρρώστησαν, μερικά είχαν και σπασμούς.

Αυτό που έκαναν ήταν ότι παραποίησαν εντελώς τα δεδομένα!!!!»


Η συνέχεια στο συγκλονιστικό αυτό βίντεο:


photo pixabay


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες