Όταν οι «έγκριτοι» δημοσιογράφοι θέλουν υποχρεωτικούς εμβολιασμούς αλλά φωνάζουν για το δικαίωμα στην… άμβλωση - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2022

Όταν οι «έγκριτοι» δημοσιογράφοι θέλουν υποχρεωτικούς εμβολιασμούς αλλά φωνάζουν για το δικαίωμα στην… άμβλωση

Δύο μέτρα και δύο σταθμά ανάλογα με το τι τους συμφέρει

O Aμερικανός δημοσιογράφος David Leavitt που εργάζεται για το CBS είναι γνωστός για τις απόψεις του ότι οι εμβολιασμοί έπρεπε να είναι παντού υποχρεωτικοί.

Δηλαδή ιατρικές πράξεις που αφορούν τους πολίτες έπρεπε να γίνονται χωρίς την συγκατάθεσή τους.

Έλα όμως που τα έφερε έτσι η τύχη που το αμερικανικό Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε ότι οι Πολιτείες των ΗΠΑ μπορούν αν θέλουν να κηρύξουν παράνομες τις αμβλώσεις.

Τι είπε τότε η μεγάλη δημοσιογραφάρα; «Το μόνο άτομο που έχει τον έλεγχο πάνω στις δικές σου προσωπικές ιατρικές αποφάσεις, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ».

Μάλιστα! Δηλαδή στις αμβλώσεις έχει τον έλεγχο την απόφασης ένα άτομο, αλλά στους εμβολιασμούς όχι.

Μάλλον η δημοσιογραφάρα θεωρεί ότι οι περισσότεροι έχουν νοημοσύνη αμοιβάδας και σου λέει «ποιος θα θυμάται τι ασυναρτησίες έλεγα πριν».

Έλα όμως που όλα καταγράφονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες