Με αυτό το κολπάκι ο ανεμιστήρας οροφής θα παράγει πιο δροσερό αέρα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουνίου 25, 2022

Με αυτό το κολπάκι ο ανεμιστήρας οροφής θα παράγει πιο δροσερό αέρα



Τι πρέπει να κάνετε

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, ανεμιστήρες και air-conditions έχουν την τιμητική τους, καθώς μας κρατούν δροσερούς.

Και μπορεί πλέον τα κλιματιστικά να είναι αυτά που επιλέγουμε οι περισσότεροι, οι ανεμιστήρες, όμως, παραμένουν διαχρονικοί και χρήσιμοι.

Οι ανεμιστήρες οροφής είναι μια all time classic συσκευή, που μας θυμίζει παλιά σπίτια και τα παιδικά μας χρόνια.

Κι όμως, αυτοί οι ανεμιστήρες κάνουν δυναμικό comeback στα σπίτια, σε πιο μοντέρνες, πλέον, εκδοχές.

Αν πιστεύεις ότι οι ανεμιστήρες δεν δροσίζουν τόσο όσο τα κλιματιστικά, ξανασκέψου το. Μάλιστα, με ένα απίθανο τρικ, υπάρχει τρόπος να κάνεις τον ανεμιστήρα οροφής σου να παράγει περισσότερη δροσιά.

Όπως διαβάζουμε, οι ανεμιστήρες οροφής δεν κινούνται μόνο προς μία κατεύθυνση, αλλά έχουν ρύθμιση με την οποία μπορείς να αλλάξεις την φορά των λεπίδων, είτε δεξιόστροφα είτε αριστερόστροφα.

Από ό,τι φαίνεται, το καλοκαίρι πρέπει να γυρίζουν οι λεπίδες αντίθετα από τη φορά του ρολογιού (αριστερόστροφα), ώστε να παράγεται περισσότερη δροσιά και αέρας.

Γιατί, όμως;

Η αντίθετη φορά, λοιπόν, δημιουργεί μια ροή αέρα που κινείται προς τα κάτω. Έτσι, ο αέρας γίνεται πιο δροσερός και είναι τέλειος για το καλοκαίρι.

Με αυτόν τον τρόπο, θα χρησιμοποιείς λιγότερο το κλιματιστικό και περισσότερο τον ανεμιστήρα, που είναι και πιο οικονομικός.

https://www.pronews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες