Ο Φαίδων Βόβολης για το Πόθεν Έσχες των πολιτικών και την κοροϊδία τους προς τον κόσμο-Βίντεο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουνίου 25, 2022

Ο Φαίδων Βόβολης για το Πόθεν Έσχες των πολιτικών και την κοροϊδία τους προς τον κόσμο-Βίντεο


Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου σχετικά με livestream ομιλία του Προέδρου του κινήματος κ. Φαίδωνα Βόβολη.

Ο πρόεδρος του κινήματος "Ελεύθεροι Ξανά" κ. Φαίδων Βόβολης στο σημερινό livestreaming εστιάζει στην επικαιρότητα και φωτίζει πτυχές δημοσιευμάτων όπως το Πόθεν Έσχες των πολιτικών και την κοροϊδία τους προς τον κόσμο πως είναι δήθεν πατριωτικά κόμματα. ‼️ Επίσης αναφέρεται στην διήμερη επίσκεψη του στα "καμένα" της Ευβοίας το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου.

Αναλυτικά.

Ένα ερώτημα «πόθε» αναφερόμενος στα αμέτρητα ακίνητα των πολιτικών την ώρα που οι συνάνθρωποί μας χάνουν τα δικά τους παλεύοντας για την επιβίωσή τους και ένα μήνυμα «Εύβοια Ερχόμαστε» συγκλόνισαν το Πανελλήνιο, ένα μόλις βράδυ πριν την επίσκεψη του Φαίδωνα Βόβολη και στελεχών του στην Εύβοια.

Δείτε το βίντεο με την συγκλονιστική του ομιλία:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες