ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ!!! Ευθύνονται τα εμβόλια;;; Παρέμβαση ΣΟΚ στην Γερμανία - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2022

ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ!!! Ευθύνονται τα εμβόλια;;; Παρέμβαση ΣΟΚ στην Γερμανία


Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών...

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ο αριθμός των γεννήσεων στην Γερμανία έχει μειωθεί σημαντικά από τις αρχές του 2022. Ο επιστήμονας Στέφαν Χόμπουργκ υποπτεύεται ότι η αιτία της μείωσης των γεννήσεων ήταν η δραστική αύξηση των ποσοστών εμβολιασμού στους μεσήλικες πριν από ένα χρόνο, βάζοντας «ΦΩΤΙΑ» στην Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το γερμανόφωνο «Russia Today», ο αριθμός των ζώντων γεννήσεων στην Γερμανία έχει προφανώς μειωθεί δραστικά τους πρώτους μήνες του 2022. Σύμφωνα με προσωρινά στοιχεία της Ομοσπονδιακής Στατιστικής Υπηρεσίας (Destatis), 164.614 παιδιά γεννήθηκαν το πρώτο τρίμηνο του έτους. Την ίδια περίοδο του 2021 οι στατιστικολόγοι κατέγραψαν 187.543 ζώντες γεννήσεις. Αυτό αντιστοιχεί σε μείωση άνω του δώδεκα τοις εκατό. Τα προηγούμενα χρόνια, οι αριθμοί ήταν συγκριτικά σταθεροί.

Η εξέλιξη που μπορεί να φανεί στους αριθμούς μεταξύ Δεκεμβρίου 2021 και Ιανουαρίου 2022 είναι ιδιαίτερα δραστική. Τον Δεκέμβριο του 2021, οι στατιστικολόγοι κατέγραψαν 67.927 γεννήσεις – πάνω από 7.000 περισσότερες από τον Δεκέμβριο του 2020 (60.716). Τον Ιανουάριο του 2022, ωστόσο, υπήρχαν μόνο 52.987 γεννήσεις, σχεδόν 7.000 λιγότερες από ό,τι ένα χρόνο νωρίτερα (59.799). Από τον Δεκέμβριο του 2021 έως τον Ιανουάριο του 2022, ο αριθμός των γεννήσεων μειώθηκε κατά σχεδόν 15.000.

Ο οικονομικός επιστήμονας Στέφαν Χόμπουργκ, γνωστός ως επικριτής της πολιτικής για τον κορωνοϊό, έκανε μια ανάρτηση στο Twitter μεταξύ της «άνευ προηγουμένου μείωσης του ποσοστού γεννήσεων» και του λεγόμενου εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.

Έγραψε συγκεκριμένα:

“Σε αυτό το γραφικό RKI από την τελευταία εβδομαδιαία αναφορά, το βέλος επισημαίνει την ηλικιακή ομάδα 18 έως 59 ετών, η οποία είναι υπεύθυνη για την πλειοψηφία των γεννήσεων. Περίπου εννέα μήνες πριν από το πρώτο τρίμηνο του 2022, η καμπύλη ανεβαίνει απότομα.”

Beispielloser Geburtenrückgang im 1. Quartal. In den Vorjahren waren die Geburten recht konstant, selbst der Lockdown 2020 hat keine merklichen Spuren hinterlassen.

Eine mögliche Erklärung liegt hier --> 1/3 pic.twitter.com/obgfoLEvcE

— Stefan Homburg (@SHomburg) June 24, 2022

Στην πραγματικότητα, το γράφημα δείχνει μια αύξηση του ποσοστού εμβολιασμού σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα από περίπου 3 τοις εκατό τον Απρίλιο σε 60 τοις εκατό τον Αύγουστο και τελικά περίπου 80 τοις εκατό στο τέλος του έτους. Εάν, όπως ισχυρίζεται ο von Homburg, αυτό επιβεβαιώσει πράγματι μια σύνδεση μεταξύ των ποσοστών εμβολιασμού και των γεννήσεων, ο αριθμός τους θα συνεχίσει να μειώνεται τους επόμενους μήνες.

Ο Stefan Homburg ήταν Διευθυντής του Ινστιτούτου Δημόσιων Οικονομικών στο Leibniz Universität Hannover μέχρι την πρόωρη συνταξιοδότησή του την άνοιξη του 2021 . Αρκετοί λεγόμενοι ελεγκτές γεγονότων έχουν κατηγορήσει επανειλημμένα τον επιστήμονα ότι «διέδωσε ψευδείς πληροφορίες» κατά την διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού.

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ: Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ συζητούν ΑΝΟΙΧΤΑ πλέον την, αναγκαία, όπως την χαρακτηρίζουν, μείωση του πληθυσμού!


photo pixabay

https://www.el.gr



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες